Pupper_ написа:Много са! На отборите от А група по 1000 лева максимум им взимат ... Видяха пари в клуба и дай да ги одерем!
А всъщност какво толкова се случи? Бяхме добри домакини и като вкараха гостите от Етър гол, им направихме малко хореография с димки. То ако се разчиташе на 30-те момчета пътували за мача, можеше и без празненства да си останат. Една случайна бутилка от минерална вода, полупразна, без капачка, отхвръкна от ръката на ликуващ фен и вече 1500 лева, бойно поле, трупове ... От Гонг обаче никога няма да излязат с извинение, за статията: Пребит съдия на мач на Ботев, след като дори Цанко каза, че никога не е видял, някой да посяга на Тасков.
От Етър да кажат на феновете си, защо минаха три пъти центъра, защо за половин полувреме с човек повече не напуснаха собственото си нак. поле, защо след 30-тата минута лежаха по терена като на плажа в Албена ...
Нормално е да ни глобят с тази сума. В крайна сметка не хвърлихме само 1-2 бутилки или запалки ами няколко седалки

Имаше някъв от техните дето се плюнчеше че щяли да играят отворено. Дори ми цитираше димите на Цанко че излизали да ни атакуват и ала бала. Как да им обясниш на хората, че всички треньри по света в досегашната история на футбола на думи излизат винаги за победа. А кат почне мача полвината от тях забъркват бетона пред вратата.
Аз по дефанзивен отбор от Етър не бях виждал скоро. Втпорият им защитен вал беше нареден на линията на наказателното поле а централният им нападател седеше на дузпата да обира високи топки! Мислех си че след Челси на Хидинг преди 3 години и Челси на Ди Матео преди седмица няма да видя по дефанзивен отбор, ама видях.