Защо ме баннахте бе, мъже?Кой обидих, какво лошо казах?Просто си казвах мнението и отговарях на предизвикателствата на ваш фен (фенка).
Вие сте най-болните мозъци, от изредените (тъй наречени легенди), нямате нито един създаден от вашия клуб юноши.Време е да свалите жълтите очила и да се прегледате, всички.
Хайде сега пак ме банвайте, макар, че във вашия ****** форум вече не ми се влиза.
Ботев Пд - Мечтата на живота ни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Защо да избереш ФК Ботев?
Апропо, не съм буфер, но вие само с тях се заяждате, само за тях мислите.Събудете се бе хора.ДХ отново се бъзика с вас, ха сега да видим какво ще направите, аз предлагам на следващия мач да направите един транспарант с неговия лик.Много ви отива точно той да ви е президент на клуба.
Ха ха, Чико бил ваш.Ха ха, Коцето Видолов бил ваш.Марица майнааааа, Марицаааа.Ама вие няма откъде да знаете това, на село не ви учат на такива неща.
Ха ха, Чико бил ваш.Ха ха, Коцето Видолов бил ваш.Марица майнааааа, Марицаааа.Ама вие няма откъде да знаете това, на село не ви учат на такива неща.

Охльо-Бохльо написа:Апропо, не съм буфер, но вие само с тях се заяждате, само за тях мислите.Събудете се бе хора.ДХ отново се бъзика с вас, ха сега да видим какво ще направите, аз предлагам на следващия мач да направите един транспарант с неговия лик.Много ви отива точно той да ви е президент на клуба.
Чико е бил вратар в Марица бе охлюв. защо не го питаш кой отбор му е на сърцето?(стоичков да си го чул да говори за Марица??)
Пловдив-люлката на българските таланти
- PLOVDIV PEE 1912
OBICHAM_BOTEV написа:Избрах Ботев Пловдив , защото това е единствения клуб , който се е противопоставял на синьо-червената мафия във футбола. Срещу отборите на властта , които са крали и продължават да крадат футболист от цяла България ! Левски не са имали победа в продължение на 10 години на стадион Христо Ботев в Пловдив !! ЦСКА е имало период 11 години без победа в Пловдив над Ботев !! А за да победи Левски и ЦСКА тогава , а може би и сега е трябвало да бъдеш 4 пъти по-силен от тях , защото те идват със съдиите !!
Ботев Пловдив е отбора на Тракия ! А Тракия е най-красивата част от България ! Ботев Пловдив е отбора на честните , обикновените хора , които обичат футбола. Ботев Пловдив е отбора побеждавал Левски с най-разгромния резултат в историята на Левски 6 -1 на Герена !!!
Ботев Пловдив е отбора , който беше символ на красив , атакуващ и открит футбол !! Футбол , радващ окото , носещ наслада на всеки футболен фен !! Атрактивен , атакуващ , впечатляващ футбол !!!А да изброявам ли десетките гениални футболисти ,които са играли в Ботев или са продукт на школата на Ботев ! Десетки национали !! Айде, няма нужда.
В Пловдив много хора сме пристрастени към футбола!
Като титли може да нямаме успехите на ЦСКА и Левски. За 50 години - 30 титли , според вас нормално ли е ????
Но , когато тези отбори са фаворити на властта и са имали всеки футболист ,който си пожелаят в България нищо не е можело да се направи !
Но Ботев Пловдив е може би най-обичания български футболен клуб !
А това е най-важното !!
Чудесно написано!Ако се отнасяше до спортно техническата част шяхме да имаме доста титли и купи,но това не е най важното.Червено-сините като искаха всичко на всяка цена се изрудиха и това се вижда от феновете, посещаемоста и участията им в европейските турнири.
- PLOVDIV PEE 1912
zalojnik написа:Охльо-Бохльо написа:Апропо, не съм буфер, но вие само с тях се заяждате, само за тях мислите.Събудете се бе хора.ДХ отново се бъзика с вас, ха сега да видим какво ще направите, аз предлагам на следващия мач да направите един транспарант с неговия лик.Много ви отива точно той да ви е президент на клуба.
Чико е бил вратар в Марица бе охлюв. защо не го питаш кой отбор му е на сърцето?(стоичков да си го чул да говори за Марица??)
Не ,това момче са му промивали мозъка ,няма смисъл да се спори с него.
сигурно си прав, но това не го оправдава

Пловдив-люлката на българските таланти
- rump_shaker
- Контакти:
ОХО вземи млъкни вече. Незнам защо само ръсиш глупости и се заяждаш в форум където изобщо нямаш място. Кво като Чико и Видолов са на Марица. Ходи си в други форуми и пиши и комнетирай, а не стой тука да се заяждаш комплексирано момченце.

Видолов стана играч в Локомотив Пловдив...
Избрах клуба на дядо ми ,баща ми и брат ми!
това се отнася в пълна сила и за мен .... само кадето при мен го нямаше момента на избиране .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

piterpan написа:Видолов стана играч в Локомотив Пловдив...
спор няма че направи силни мачове и за локомотив , просто коцето винаги е казвал че е Ботевист

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме