Единственото изключение от всички наши треньори, които сме имали и на мен ми прави впечатление е Енрико Пичионе. Как този пич за отрицателно време от някакви напълно аноимни играчи (които след това, не съм чул дори в серия С да си намериха отбор), направи ОТБОР, който беше напълно равностоен на "грандовете". Победихме Локо ПД, нещо което много треньори преди това, а и играчи не успяха.
Не го казвам, като кандидатура, че той трябва да смени Марин, а само като пример - какъв тип трябва да е нашия следващ треньор, резултатите от работата му да се виждат в играта и действията на терена. От първата седмица, от първия месец - да има миниален , но постоянен напредък и разтеж, а не да се самоуспокяваме само че трябва време. Защото времето така или иначе ще си мине, но ако не се е работило правилно през това време - резултата пак ще една голяма нула.
П.С. Някой знае ли къде е този Пичионе в момента - в България ли е, в Италия ли си намерил някакъв отбор или нещо друго.
Какво мислите за играта на Ботев - има ли развитие?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво мислите за играта на Ботев - има ли развитие?
Точно за мачовете с Арда, Родопа, Марица -искам да ти кажа . Това с програмата е супер че първо бяха слабите. Но точно в тези мачове - исках да видя победа примерно с 2:0 или 3:1, но с убедителна игра, да си ги надиграл тактически и физически, не да си направил нещо гениално футболно, това засега не искаме. Да си им дал примерно максимум 1 голов шанс. а не 4,5 и да трепериш докрая.
нормално да има спадове в формата , от август до края на септември изиграха около 13 мача .верно че в последните кръгове играта куца но пък си взимаме мачовете . важното е че натрупахме добра преднина пред нафтекс . сега предстоят важните мачове в групата . бием ли Гълъбово,Нафтата и созопол втория полусезон ще бъде просто едно приятно убиване на неделните следобеди

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Нищо против нямам Георги Василев, дори напротив, Мисълта ми е да не се примиряваме с постигнатото и да чакаме - а винаги да изискваме най доброто , ако е възможно. Ако не ОК, но да се каже ясно това са ни финансовите възможности в момента - това искаме да направим до края на този сезон примерно.
До тук всичко е точно - но така да продължава и занапред с пълна прозрачност. Какво стана с клубния автобус например за който се говореше, поръчан ли е вече и кога ще е тука.
До тук всичко е точно - но така да продължава и занапред с пълна прозрачност. Какво стана с клубния автобус например за който се говореше, поръчан ли е вече и кога ще е тука.
- Vamos Campeon
- Контакти:
Tondo що не вземеш да млъкнеш вече,а? Автобусът е поръчан със сигурност,но ще е тук пролетта!Не ми пука дали играем слабо или не...важното е да бием.За "Б" група ще има нови играчи,има време.
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
- chepa 1912
- Контакти:
TONDO написа:Нищо против нямам Георги Василев, дори напротив, Мисълта ми е да не се примиряваме с постигнатото и да чакаме - а винаги да изискваме най доброто , ако е възможно. Ако не ОК, но да се каже ясно това са ни финансовите възможности в момента - това искаме да направим до края на този сезон примерно.
Добре де, що не земеш да прочетеш темите до сега???? На много от въпросите дето задаваш там ще намериш отговора. От 14 поста по темата, ти имаш 8 - сам ли си пишеш????
Естествено е, че отговор на тези въпроси тук не мога да получа от феновете, какъво съм и аз. Поставям ги по скоро като теми за размисъл. Рабира се че до тук всичко е много добре за нас. Дано и така да продължава. По-скоро съм сложил темата - ако някой има някакво становище или идея за развтие на отбора да го изложи по-обстойно имено сега когато обстановката около отбора е спокойна.
- slash1912
- Контакти:
Резултатите на Ботев имат развитие,което е най-важното!Не забравяйте,че играем във "В" група!Просто тази година трябва да бъде избутана,за да станем отново професионален отбор и тогава всичко ще си дойде на мястото.
Да попитам тези,които критикуват играта на отбора и треньорските качества на Бакалов-кой отбор от четирите В групи играе по-добър футбол от нас?
Да попитам тези,които критикуват играта на отбора и треньорските качества на Бакалов-кой отбор от четирите В групи играе по-добър футбол от нас?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
ОК спирам. Ако модератора реши, да я изтрие или заключи
- chepa 1912
- Контакти:
slash1912 написа:Резултатите на Ботев имат развитие,което е най-важното!Не забравяйте,че играем във "В" група!Просто тази година трябва да бъде избутана,за да станем отново професионален отбор и тогава всичко ще си дойде на мястото.
Марица примерно - гледах ги с Нафтата