BultraStyle написа:Ще си покаже на първият официален мач !
Инетерсно ми е дали сега с новия ви модел на управление ще има някой от клуба да каже - продадохме Х билета. Защото до сега винаги посещаемоста сте си я писали "на око"...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BultraStyle написа:Ще си покаже на първият официален мач !
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Пловдив1926 написа:BultraStyle написа:Ще си покаже на първият официален мач !
Инетерсно ми е дали сега с новия ви модел на управление ще има някой от клуба да каже - продадохме Х билета. Защото до сега винаги посещаемоста сте си я писали "на око"...
Пловдив1926 написа:BultraStyle написа:Ще си покаже на първият официален мач !
Canaries front написа:Колеги,темата беше за представянето на Ботев,не за бройката кой колко му присъствали на мача. Никой нищо не каза за играта,за отбора и т.н. Само колко зрители били,тези данни ще ги видите официално на първият мач,сега просто няма смисъл да се разправяте за глупости ,защото колкото и да сме били и ние и вие събрахме много повече хора и то само за един мач от колкото те за цял сезон.
sorcererals написа:Juventina написа:И другото нещо - псувните на цигани, Кюстендил, etc (за Локо) и аграри, селяни, католици, Сопот (за Ботев) - като се има в предвид, че публиката в Пловдив се състои от феновете на тия 2 отбора - ебаси имиджа на града създавате за един страничен наблюдател
По мое време се псувахме на буфери, папагали, ботяф и в по тежките случие на майка
Да, ама по твое/мое време нямаше интернет, преди и след мач си пиехме бирата заедно, нямаше филмирани хулиганчета, още по-малко някакво мерене на пишки за зрители. Да не говорим, че когато някой от феновете на двата отбора, не можеше да отиде на гостуване, убиваше времето с мача на другия стадион или заедно на Спартачето. А сега кой епо-по-най е смешно та чак жалко. Обаче и от двете страни не могат да го разберат, щото не са били на двата стадиона на пълни трибуни, дори срещу отборчета като Беласица(примерно). Сега 3-4000 човека се брои за невероятна посещаемост, което и реално си е така на фона на целия ни футбол. Лично според мен, вчера бяхме около 2500 +/- 2-300. Явно дъжда наистина отблъсна хората, а и като заваля второто полувреме, много хора предпочетоха собствения си комфорт пред това да подкрепят отбора и се изнаесоха на сушинка. А на края на мача питаха, "ама колко свършихме?". Колкото до дразнителите в тази тема, които според мен не си вярват на приказките, а просто дразнят, мисля че трябва да бъдат трити или поне редактирани. Има си правила, който не му изнася да си хваща пътя.
Пловдив1926 написа:Без да се заяждам е смешно да твърдите че имало 4-5 000 на това представяне. От снимките ясно се вижда, че не сте повече от 2000-2500 човека. Как ги броите тия хиляди не е истина.
viking1936 написа:10000 хиляди сте ве не 4000 имаше хора от вън където не можаха да си купят билети![]()
![]()
![]()
![]()
с вашите изхварляни сте толкова смешни 4е ве4е няма на къде. имаше не пове4е от 2500 ли4но бях на стадиона не за да ви гледам нещастното сопотско отбор4е а защото имам братов4ед които играе в димитровград.казвам от дясно на централната трибуна 300души макс.на центрланта 500души,на тази от ляво 700 и до нея някъде около 500 души,другите сектори на стадиона още около 500 души(тук си слагам броика и от мен защото нямаше по4ти никои в другите сеткори )е това ако са ви 4000 души?????аиде да видим дали някои може да оспори моето твърдение ????много ми е смешно от хора не реалисти така утре ще идете 200 4овека някъде и ще кажете 4е сте 800 не енормлано не зависимо колко ходите важна е поткрепата
ама вие сте толкова умствено ограни4ени 4е просто няма накъде!!да не говоря 4е след ма4а дебили като вас то4но пред о4ите ми 5 4овека заобградиха една кола на която висеше 4ерно бяло флаг4е и взеха да големи мъже сте а като стане нещо с правилните хора само бягате мишки сте и ще си останете такива никога няма да имате мозъци защото сте раждани от гъз
вси4ките
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта