Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Среща на феновете на Ботев Пд

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 06 авг 2010 12:44

angelloit написа:каза ми че сега ще има само първия екип, но неказ а колко ще струва, другата седмица като си дойда до Пловдив ще се видим с него, но няма значение колко струва,немога да тръгна за там без това!!! И без това ще се чудя ка да следа мачовете.....

Nали ще има лайвскор на официалния сайт - оттам :)
Не натискайте ТУК!

angelloit
Контакти:

Re: Среща на феновете на Ботев Пд

Мнениеот angelloit » 06 авг 2010 12:46

Nали ще има лайвскор на официалния сайт - оттам :)[/quote]

о хубавоче поне това ще има,но питаш ли кво ще ми е като немога да гледам на живо..Спомням си преди две години как бях на меса на папата във ватикана и в това време беше дербито и от вътре звънях да питам,но освен феновете нищо не се чуваше...

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: СТАНИ ЧЛЕН НА БОТЕВ, ПОМОГНИ НА ЛЮБИМИЯ КЛУБ!!!

Мнениеот Abbiati » 26 авг 2010 16:25

Канари, май позабравихме тази тема....Мисля си че с убедителните игри и тръгването на тима напред, трябва да се увеличим!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ceckaaaaa96
Контакти:

Мнениеот ceckaaaaa96 » 26 авг 2010 17:01

Хей,канари как сте...как върви отбора ви,надявам се да е добре...дано да се оправите скоро,защото такъв велик отбор няма място във "В" група...това е грях! Много успех пожелавам на Ботев и поздрави от левскарите...стискам палци всичко да е наред! Чух,че сте взели едно момче от школата на Левски-Наско Курдов,много добър футболист е,БРАВО! Още веднъж успехи!
Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!
http://vbox7.com/play:0e857896

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 03 сеп 2010 18:48

Подновявам тази тема, във връзка с чудесните новини за 3-те спонсорски договора от днес. Смятам, че сега, след като финансовата стабилност за близкото бъдеще е осигурена, ръководството може да направи по-гъвкава политиката по отношение на членството и членския внос. Имам конкретно предложение да се предложи на феновете вариантът за ежемесечни вноски по 20 лв. Разбира се, който иска да може да си внесе сумата и наведнъж.

Това ще осигури възможност за много по-голяма масовост от страна на феновете - по чисто финансови причини. Позитивното е, че представителството на феновете при взимане на важни решения ще стане доста по-широко и съответно по-малки са шансовете някой като селския да узурпира еднолично клуба (не дай Боже). Освен това, малко или много, в клуба периодично ще влизат и още свежи пари. Ще са достатъчни да се купи нова уредба за стадиона, например, вместо да се мъчим със сегашната. А и за други такива конкретни, макар и козметични подобрения.

Негативното на идеята е, че ще се изисква по-голям ангажимент по администрирането на членството. Идеята ми е вноските да се правят до 5-то или 10-то число за съответния месец и ако някой не си ги внесе, членството му да се прекратява до издължаване на всички дължими вноски (ако се натрупат повече от една). Може би, картите биха могли да са на някакви електронни носители, които автоматично да прекратяват валидността им при неплащане - така пак е достатъчен само един администратор, който само да събира вноските. Но пък ще трябват четец на входа на залите за общи събрания и четец на поне един вход за членски карти на стадиона... Все пак не е невъзможно. А и ще стане мн. по-професионално, като сме тръгнали по този път.

Аз лично, към момента имам входна карта за сезона, но ако се приеме вариантът за членство с ежемесечни 20-левови вноски с радост бих се присъединил и към тази инициатива за подпомагане на любимия БОТЕВ и за засилване чувството на съпричасност към Възраждането. Сигурен съм, че ще има и много други като мен. Какво мислите?
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 сеп 2010 19:02

Yellow blood написа:Подновявам тази тема, във връзка с чудесните новини за 3-те спонсорски договора от днес. Смятам, че сега, след като финансовата стабилност за близкото бъдеще е осигурена, ръководството може да направи по-гъвкава политиката по отношение на членството и членския внос. Имам конкретно предложение да се предложи на феновете вариантът за ежемесечни вноски по 20 лв. Разбира се, който иска да може да си внесе сумата и наведнъж.

Това ще осигури възможност за много по-голяма масовост от страна на феновете - по чисто финансови причини. Позитивното е, че представителството на феновете при взимане на важни решения ще стане доста по-широко и съответно по-малки са шансовете някой като селския да узурпира еднолично клуба (не дай Боже). Освен това, малко или много, в клуба периодично ще влизат и още свежи пари. Ще са достатъчни да се купи нова уредба за стадиона, например, вместо да се мъчим със сегашната. А и за други такива конкретни, макар и козметични подобрения.

Негативното на идеята е, че ще се изисква по-голям ангажимент по администрирането на членството. Идеята ми е вноските да се правят до 5-то или 10-то число за съответния месец и ако някой не си ги внесе, членството му да се прекратява до издължаване на всички дължими вноски (ако се натрупат повече от една). Може би, картите биха могли да са на някакви електронни носители, които автоматично да прекратяват валидността им при неплащане - така пак е достатъчен само един администратор, който само да събира вноските. Но пък ще трябват четец на входа на залите за общи събрания и четец на поне един вход за членски карти на стадиона... Все пак не е невъзможно. А и ще стане мн. по-професионално, като сме тръгнали по този път.

Аз лично, към момента имам входна карта за сезона, но ако се приеме вариантът за членство с ежемесечни 20-левови вноски с радост бих се присъединил и към тази инициатива за подпомагане на любимия БОТЕВ и за засилване чувството на съпричасност към Възраждането. Сигурен съм, че ще има и много други като мен. Какво мислите?

Картите са с магнитна лента, така че нещата са замислени по този начин :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 03 сеп 2010 19:16

Шврнц Тпрунков написа:
Картите са с магнитна лента, така че нещата са замислени по този начин :)

Личи си, че не съм член, ВСЕ ОЩЕ :) Супер, значи нещата се олесняват. Ще се радвам да стане дискусия по предложението, което, в крайна сметка, да стигне до Управителния Съвет, за становище. Може би, на следващото Общо Събрание, всички вие, които вече сте членове, можете да го подложите на гласуване. Така ще е най-справедливо. ;)
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 04 сеп 2010 00:54

Всеки нов член плаща членския си внос еднократно ! Това е.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 04 сеп 2010 08:34

BPFC1912 написа:Всеки нов член плаща членския си внос еднократно ! Това е.

Taka e,тази година еднократно,догодина на вноски и вече сме 209 човека !!! :)

п.п.
Шврнц ,къде прати кучето,то толкова весело подскачаше около теб !?
Сега кой ще те пази ?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 04 сеп 2010 09:44

nik_bg1 написа:
BPFC1912 написа:Всеки нов член плаща членския си внос еднократно ! Това е.

Taka e,тази година еднократно,догодина на вноски и вече сме 209 човека !!! :)

п.п.
Шврнц ,къде прати кучето,то толкова весело подскачаше около теб !?
Сега кой ще те пази ?

Кучиту скоро ще се върне ;) Ама вече не като аватар :)
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”