Малеш Микрево - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Малеш Микрево - Ботев Пд

Мнениеот sorcererals » 17 юли 2010 14:57

Напротив, имаха номера на гърдите ;) А смените им бяха това, което се видя, може би още най-много двама на почивката. Те самите си казаха, че нямат играчи, дори единия защитник се оплака, че е завършил мача със схванати прасци.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 17 юли 2010 15:08

друго интересно нещо беше,че марин бакалов даваше указания на футболистите от лявата част на терена,а коце видолов отиде от другия край и даваше указания на футболистите от дясната част.общо взето ,това е.

steven1978
Контакти:

Мнениеот steven1978 » 17 юли 2010 15:30

ботев е голям клуб,без ботев а група и въобще футбола не е същия,това е истината!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 17 юли 2010 15:37

Ний пак ще бъдем на върха ... това е нашата съдба ... ний най-велики на светаааааааа БОТЕВВВВВВВВВВВВ :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Първа Победа на Ботев в контролите

Мнениеот Ki Cho » 17 юли 2010 17:48

bulgaro написа:..
... Бакалов (жив и здрав, да си носи името) ...

Вярно, че днес е Света Марина.
Марине /Бакалов/, жив и здрав да си. Успех в борбата за възраждането на Ботев. Късмет и много радост в личния живот.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 18 юли 2010 18:53

Да си призная не бях очарован мн от играта.Все си мисля че нещата ще се получат като с вълшебна пръчица!Има още мн работа за отхвърляне!Направиха ми впечатления и няколко момчета от Малеш.Доста снажни,добре сложени и с добри технически умения!Няма да е лошо треньорският щаб да се оглежда за такива футболисти,защото могат и да са ни от полза!

[offtopic]
sorcererals написа:.....П.С. Единия от играчите на микрево, след мача каза какъв е бил инструктажа на треньора им: "Момчета, играйте мъжката и с хубав футбол, че не се знае дали друг път ще играем срещу Ботев." :lol:

Това шега ли беше или истина?!Защото аз чух разговор,че между тези футболисти имало и 2ма симпатизанти на Ботев![/offtopic]

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 18 юли 2010 23:17

sir George написа:Да си призная не бях очарован мн от играта.Все си мисля че нещата ще се получат като с вълшебна пръчица!Има още мн работа за отхвърляне!Направиха ми впечатления и няколко момчета от Малеш.Доста снажни,добре сложени и с добри технически умения!Няма да е лошо треньорският щаб да се оглежда за такива футболисти,защото могат и да са ни от полза!

[offtopic]
sorcererals написа:.....П.С. Единия от играчите на микрево, след мача каза какъв е бил инструктажа на треньора им: "Момчета, играйте мъжката и с хубав футбол, че не се знае дали друг път ще играем срещу Ботев." :lol:

Това шега ли беше или истина?!Защото аз чух разговор,че между тези футболисти имало и 2ма симпатизанти на Ботев![/offtopic]

Ще имаме и много по-добри играчи от тези на Микрево , но като влезем в "Б" група ,където са те ...

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 19 юли 2010 13:14

Вратаря Илия Николов как се представи в мача :?:
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 19 юли 2010 19:44

Labros написа:Вратаря Илия Николов как се представи в мача :?:

и двамата бяха много зле.първия гол стана след груба грешка.при пряк свободен стрелят в ъгъла на вратаря той прави няколко крачки към далечната греда после се усети и се хвърли но без ефект гол.след почивката другия увисна при няколко центрирания

Върни се в “Ботев”