Основаха фондация "Бъдеще за Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Фондацията за спасение на Ботев да регистрира нов отбор !

Мнениеот Meto_1912 » 16 яну 2009 11:29

Никога няма да се откажа от Ботев!!

Това е моя отбор и винаги ще съм с него независимо в каква ситуация сме :!:

ооооо Ботев Пловдив!
Един единствен си на света!
Завинаги ще бъдеш ти във нашите сърца,
Със тебе ще вървим
дори до края на света!
ооооо БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Със тебе ще вървим
дори до края на света!
ооооо БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Със тебе ще вървим
дори до края на света!
ооооо БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 16 яну 2009 11:30

Пичове нека някои да направи нова теме за или против нов отбор и там само да гласуваме та да видим колко хора подъргат идеята и колко не.
Изображение

Потребителски аватар
Ботев завинаги !!!!!
Контакти:

Мнениеот Ботев завинаги !!!!! » 16 яну 2009 11:37

Чета ви мненията и стигам до извода , че всички вече сме тотално изперкали.
Това за нов отбор според мен не е добра идея защото само се замислете за момент.
1.До година две ще има поне три отбора с името БОТЕВ и ще сме втори Благоевград,Бургас и др./в България сме царе на ментетата/
2.Дори и да е само още един БОТЕВ ще започнат едни дълги спорове кой е
истинския /в България такива съдебни спорове се протакат до безкрайност/
3.Моят БОТЕВ Е САМО ЕДИН и 25 г. съм живял за него,и в радост и тежки моменти съм бил с отбора .
4. Не искам след години моите деца които сега обичат БОТЕВ да викат аз съм от БОТЕВ на Бакалов или БОТЕВ на Чико ,а да продължават да обичат този близо СТОГОДИШЕН клуб.
За мен БОТЕВ е този който е бил и ще бъде само един,нарочно не казвам Е защото това е жалко подобие на ПФК със собственик шизофреник на който дните начело на нашич клуб са преброени.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 16 яну 2009 12:38

Чета тука мнения различни...Това си бил нашия Ботев,нищо че един полуидиот го превърна в мижаво и жалко отборче.Ами ОК,айде разкарайте селяка от нашия отбор,отсвирете го ако няма друг начин!Аз съм ЗА възстановяването на истинския Ботев чрез ново учредяване,но само като краен случай,в случай че другата алтернатива е да си подвием опашките и да се примирим със сегашното положение на Ботев(сегашното и за последните 10 години).И да се кефим всяка година,че и тая сме устискали в А група.И така година след година.Такъв Ботев ли да оставим за нашите деца,за поколенията?Някои може би ги устройва,но мен не!За това говоря.За в краен случай.Когато нямаме друг избор.Тогава да се възстанови Ботев чрез учредяването му наново и с приемането на историята му.А докато има и най-малък шанс трябва да се борим с чобан Митьо и то със всякакви методи и средства!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 16 яну 2009 12:49

Jimmy8 написа:Чета тука мнения различни...Това си бил нашия Ботев,нищо че един полуидиот го превърна в мижаво и жалко отборче.Ами ОК,айде разкарайте селяка от нашия отбор,отсвирете го ако няма друг начин!Аз съм ЗА възстановяването на истинския Ботев чрез ново учредяване,но само като краен случай,в случай че другата алтернатива е да си подвием опашките и да се примирим със сегашното положение на Ботев(сегашното и за последните 10 години).И да се кефим всяка година,че и тая сме устискали в А група.И така година след година.Такъв Ботев ли да оставим за нашите деца,за поколенията?Някои може би ги устройва,но мен не!За това говоря.За в краен случай.Когато нямаме друг избор.Тогава да се възстанови Ботев чрез учредяването му наново и с приемането на историята му.А докато има и най-малък шанс трябва да се борим с чобан Митьо и то със всякакви методи и средства!

Разкарайте и отсвирете, ама от нашия Ботев. А тикакво ще правиш тогава, ще гледаш и ще чакаш, като другия хубавец иво77???
Няма истински Ботев с ново учредяване. Име един съществуващ Ботев, който в момента страда от малоумния селяк.
Кой си е подвил опашката? Някои хора действат, къде с успех , къде без, но не са се отказали, ти от кои си?
Никой не се кефи на нищо. Ако ти го правиш, жалко за теб! И като не те устройва, какво правиш по въпроса?
Ботев не е ликвидиран за да го възстановяваш, още по-малко пък с ново учредяване, тва е ебати и абсурдната ситуация.Направо си е противоречие. И каква история ще приемеш, като тази на Ботев принадлежи на съществуващия отбор?!
Никой ли не мисли преди да напише нещо?!?

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 12:58

sorcererals написа:
Jimmy8 написа:Чета тука мнения различни...Това си бил нашия Ботев,нищо че един полуидиот го превърна в мижаво и жалко отборче.Ами ОК,айде разкарайте селяка от нашия отбор,отсвирете го ако няма друг начин!Аз съм ЗА възстановяването на истинския Ботев чрез ново учредяване,но само като краен случай,в случай че другата алтернатива е да си подвием опашките и да се примирим със сегашното положение на Ботев(сегашното и за последните 10 години).И да се кефим всяка година,че и тая сме устискали в А група.И така година след година.Такъв Ботев ли да оставим за нашите деца,за поколенията?Някои може би ги устройва,но мен не!За това говоря.За в краен случай.Когато нямаме друг избор.Тогава да се възстанови Ботев чрез учредяването му наново и с приемането на историята му.А докато има и най-малък шанс трябва да се борим с чобан Митьо и то със всякакви методи и средства!

Разкарайте и отсвирете, ама от нашия Ботев. А тикакво ще правиш тогава, ще гледаш и ще чакаш, като другия хубавец иво77???
Няма истински Ботев с ново учредяване. Име един съществуващ Ботев, който в момента страда от малоумния селяк.
Кой си е подвил опашката? Някои хора действат, къде с успех , къде без, но не са се отказали, ти от кои си?
Никой не се кефи на нищо. Ако ти го правиш, жалко за теб! И като не те устройва, какво правиш по въпроса?
Ботев не е ликвидиран за да го възстановяваш, още по-малко пък с ново учредяване, тва е ебати и абсурдната ситуация.Направо си е противоречие. И каква история ще приемеш, като тази на Ботев принадлежи на съществуващия отбор?!
Никой ли не мисли преди да напише нещо?!?

Скоро сигурно ще е в ликвидация щото сельото е натрупал милиони дългове които няма кой да изплати,така или иначе скоро ще стане на нашето, не виждам защо се инатите като магаре на лед?

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 16 яну 2009 13:01

Защото много от пишещите сме виждали истинския Ботев. И въпреки кризата, това сега си е нашия Ботев. Всичко друго са измислици на болни мозъци. А ако целта ти е да бъде затрит този отбор, за сметка на новоизлюпен франкенщайн, почвам да се съмнявам не само в годината ти на разждане, а и в клубната ти принадлежност. Такива превъплащения за типични за един друг отбор в района на лайнута.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 16 яну 2009 13:02

както казах вече БОТЕВ Е ЕДИН !!!!! И С НЕГО ЩЕ СМЕ И В ЛОШО И В ХУБАВО !!
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 16 яну 2009 13:24

Като пишеш 4е повечето са виждали Истинския Ботев вярваш ли си.Защото по логиката на твоите думи Тракия е менте и не тябва да се отъждествява с Ботев

27.07.1967-ДФС Спартак Пловдив и ССК Академик Пловдив административно се вливат към КЦМ Ботев заради решение на действащата тогава административна власт.Новото наименование на клубът ни е ДФС Тракия Пловдив

1972-клубът се връща във военните структури и новото наименование е АФД Тракия Пловдив

1985-футболният клуб е отделен като самостоятелна спортна организация с наименование ФК Тракия Пловдив

29.11.1989-връща се изконното име ФК Ботев Пловдив
Димитър Христолов -Селския става президент 19.III.1999

Ако мислиш че тези 10 години са истинския Ботев
Изображение

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 16 яну 2009 13:38

zuman1912 написа:Като пишеш 4е повечето са виждали Истинския Ботев вярваш ли си.Защото по логиката на твоите думи Тракия е менте и не тябва да се отъждествява с Ботев

27.07.1967-ДФС Спартак Пловдив и ССК Академик Пловдив административно се вливат към КЦМ Ботев заради решение на действащата тогава административна власт.Новото наименование на клубът ни е ДФС Тракия Пловдив

1972-клубът се връща във военните структури и новото наименование е АФД Тракия Пловдив

1985-футболният клуб е отделен като самостоятелна спортна организация с наименование ФК Тракия Пловдив

29.11.1989-връща се изконното име ФК Ботев Пловдив
Димитър Христолов -Селския става президент 19.III.1999

Ако мислиш че тези 10 години са истинския Ботев

много си запознат и емблемета на аватара ти е доста истинска :twisted:
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Върни се в “Ботев”