Германия - Испания 1/2 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Re: Германия - Испания 1/2 финал

Мнениеот merdanski » 05 юли 2010 23:54

Въпрос за първа сигурна бира-Защо Испания никога не е била световен шампион?
Защото ако не се е деляла на Реал и Барса,се е деляла на Испания и посочените вече провинции ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 юли 2010 23:55

Molotov написа:
niki87 написа:Йозил и Кедира са родени и са израстнали в Германия,те са с германско самосъзнание и не се различават по нищо от Швайнщайгер,Мюлер или Лам.А "полякът" Клозе е с баща германец-бивш футболист на Кайзерслаутрерн ;)
Я ми кажи-Игуаин,Хайнце,Габриел и Диего Милито какви са по народност :?

Чакай,самосъзнанието няма нищо общо със спора ни ! :) Турци ли са,турци са ! Ако ще да са с арийско самосъзнание,пак ше са си турци ! А поляка Подолски,майка му е била волейболен национал на Полша :) А за аржентинските мадони,не знам,не ме и интересува,не съм им фен,наистина ! И все пак,от чист интерес,кажи ми какво знаеш за тях ?

На единия баща му е германец,на другия майка му е французойка,а на третия и четвъртия семейството им произхожда от Калабрия...Но както и да е.Разбрахме,че няма значение къде си роден и къд си израсъл :lol: Това ми беше последното изречение по тази смешна тема... :lol:
ventos написа:Чакай сега тука коментираме че в Германия половината отбор са с чужд произход.Може наистина да са родени там някои ,но повечето са си чужденци.В това няма нищо лощо разбира се.Колкото до Божан Кркич пак си пишеш измислици-премислици.Какви каталунци намесваш тук не знам.Тогава 2008 Кркич е имал кол****ия за кой отбор да играе тъй като баща му е сърбин а майка му каталонка.Той дори е повикан да играе в приятелска среща с Франция през февруари 2008 но му прилошава и не дебютира.Това го прави през август 2008 ,когато е повикан от Дел Боске ,но и тогава е резерва.След това играе вече твърдо за Испания. ;)

Кои са тези повечето бе?от 25 човека-5 са родени извън Германия,но всички,без Какау,са с немско самосъзнание-израсли и обучени в Германия...аман от хора-чули недочули-пишещи на изуст.... :lol: Лека вечер 8-)

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 06 юли 2010 00:00

Пичове,дайте да не размиваме темата с теории за чистата раса,че ще хапнем масово модераторски БАНан.Има си статистики,има си прогнози,има го дори и Пол октопода...
Колкото и да се ежим един на друг,нито на Вия,нито на Клозе им пука за нашето мнение,което едва ли ще повлияе някак на мача
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Trade Machine
Контакти:

Мнениеот Trade Machine » 06 юли 2010 00:00

добре в немския отбор има чужденци и какво от това. Това от каде си е от малко значение по важно е резултатите които показваш.

ventos
Контакти:

Мнениеот ventos » 06 юли 2010 00:01

хахаха по голяма глупост не бях чувал обучени с немско самосъзнание.Това трябва да го патентоваш и да обучиме циганите в българско самосъзнание.Денис Аого,Сердар Таски,Жером Боатенг,Сами Кедира,Месут Озиль,Пиотр Троховски,Марко Марин,Лукас Подолски,Мирослав Клозе и Какау ако не са половината отбор здраве му кажи .Имат си и един полуариец-полуиспанец Марио Гомес може пък той да реши мача ....хихихи

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 06 юли 2010 00:04

Ок спираме,но ( все пак да си довърша :lol: ) за мен е логично да си такъв,каквито са родителите ти,а не от мястото където си роден. Чичо ми е роден в чехия,това прави ли го чех ? Но да,ок спирам. За мача - според мен немския тим ще бие испанския, 2-1, 3-1 нещо такова :) Но аз ще викам за La Furia Roja !
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

ventos
Контакти:

Мнениеот ventos » 06 юли 2010 00:08

ок спираме моята прогноза отново 1:0 за Испания с гол на ...хайде на Йоренте ако го пусне :)

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 06 юли 2010 00:27

Надявам се на чиста победа за Испания.Нека гола да е на Торес.Това момче отнесе сума критика.Не мисля че ги заслужава.0-1 но и да с повече голове няма да се разсърдим ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 06 юли 2010 02:11

Molotov написа:Ок спираме,но ( все пак да си довърша :lol: ) за мен е логично да си такъв,каквито са родителите ти,а не от мястото където си роден. Чичо ми е роден в чехия,това прави ли го чех ? Но да,ок спирам. За мача - според мен немския тим ще бие испанския, 2-1, 3-1 нещо такова :) Но аз ще викам за La Furia Roja !

А какъв ще е чичо ти , ако от малък живее в Чехия , майка му е чехкиня , говори чешки , има чешко гражданство, работи там , жена му е оттам , не знае почти български и не е стъпвал в България ? Явно по твоята логика ще е българин :lol: :lol: :lol: Наистина не разбирам защо всеки път трябва да се пишат едни и същи простотии ... Няма да обясняваме пак кой къде е роден , колко години е живял в Германия и че поне единият родител е германец ,това е писано и казвано милиард пъти ;) Кажете на милионите хора празнуващи в Германия , че победите им не струват , че нямат право да се радват на головете на Клозе , защото майка му е полякиня , че не може да се кефят на пасовете на Месут Йозил , защото неговата рода живее само от няколко десетки години в Германия , че не може да пляскат на шпагатите на Боатенг , защото майка му или баща му е от Гана :oops: Хайде отидете и го кажете на един цял народ , че не бива да празнува , защото има цитирам "цигански" отбор - ще ви се смеят , ще ви гледат съжалително , може и да ви набият даже :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2010 02:14

Германците няма да имат късмета да вкарат ранен гол, за да контролират мача, както беше срещу Англия и Аржентина, затова си мисля, че испанците ще вземат победата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “World Cup 2010”