Мнениеот Bobby1177 » 02 апр 2012 23:48
Мамка му... Пропуших пак...
Най-много ме дразни това, че 3 мача подред буквално ни бъзикат със среден пръст, без другите отбори да са кой знае колко по-добри от нас.
Аз също мисля, че надиграхме Лудогорец, но просто те имаха късмета да им влезне гола и...
А това, че нямаме "едно докосване" и бързина, се вижда и от самолет - тук вече наистина зависи от футболистите. Те не са с много класи над останалите от водещите отбори, а някои от тях са и по-зле. Явно с този бюджет това са максималните възможности - но подчертавам - при тоталната липса на късмет!
Насъбра се доста карък за Левски. Но, но - аз смятам, че в съвременния футбол почти всички сравнително равностойни отбори, от една черга, може да се излъжат един-друг. Левски е имал голям късмет преди, вкл. и в ЕКТ, просто сега, в това дередже, бива надлъган и наистина избъзикан, колкото и да не ни се иска да си го признаем...
Мисля, че основната причина е в сериозната криза, в която беше изпаднал (или още е) собственика на клуба! Ако почнем да сравняваме качествата на играчите с тези на футболистите от големия отбор 2005-2006, ще видим, че няма нищо общо! Дори и дедо Боре се движеше повече от който и да е от халфовата ни линия сега... Какво повече да кажем!?
При тази криза БаткOFF просто осигури някакви футболисти, такива, които би трябвало да свършат работа, без обаче да правят разлика... и които, явно, при липса на така желания късмет, всъщност се провалят... Жалко...
Аз не съм фен на Н.С., нито на Мъри, затова не апелирам за някакво тяхно завръщане. Просто Иво Тонев и Гонзо и т.н. трябва да осигурят нормален бюджет и да се опитат да сглобят отбор от маааалко по-движещи се футболисти, независимо с какъв произход и дори на каква възраст (справка: Райън Гигс). Тогава, всъщност, и късметът ще играе по-малка роля... Трябва някак си да превъзмогнем това, този карък, защото както се е заредило - вече 5-6 години.... все на зле отиват нещата (с малки изключения)...
И, колкото и да ми е трудно на мен самия - трябва всички да намалим нервите! Ето, сега Ман Ю вкараха в 81-та мин. Търпелив отбор, наистина! Не можем да очакваме от играчи под сериозно напрежение да всяват респект и да надиграват противника! Пренавиването води до... видяхме - тъпи фалове и червени картони!
Пожелавам на Левски малко по-бързи играчи, спокойствие, увереност и поне мъничко късмет за следващия сезон!...