Пирин Разлог - Левски /Купа на България, реванш/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пирин Разлог - Левски /Купа на България, реванш/
Супер победа на нашите. Много се радвам на победата. Само така!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Продължаваме да мИчтаИм 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Дали има светлина в тунела за нас?
Всъщност гледах мача на ЦСКА и Лудогорец...
Лудогорец днес срещу ЦСКА, бяха същото, което ние бяхме срещу тях преди седмица.
Нападаха - вярно, но имаха само едно положение, като нас, и го вкараха, пак като нас.
ЦСКА нямаше да загуби, ако не бяха изгонили Присо...
Днес не бяха така "ФАНТАСТИЧНИ", както твърдеше Петев...въобще гадно е да играеш на голям стадион, на който футболистите се губят, а не на "АРЕНА", на която не можеш се размина.
Гадно е да играеш с пасове напряко на терена, при положение, че другия отбор се затваря и играе на контри.
Днес Лудогорец инкасира всичко това, което инкасира Левски в последния кръг.
Така е, тая игра я "измисли и вдъхнови" ЦСКА, защото им е трудно да се надиграват и сега я прилага на всички, другите се научиха от тях и РЕЗУЛТАТА Е ГРОЗОТИЯ!
Левски не може да играе срещу тая ГРОЗОТИЯ и също изглежда грозен!
Общият резултата е грозно първенство, грозен турнир, грозен футбол...
Няма значение кой е започнал първи и кой го практикува, важното е как да излезем от това!
Дано Левски намери противодействия, защото иначе нищо хубаво не се задава, не само за Левски, А ЗА ВСИЧКИ!
Лудогорец днес срещу ЦСКА, бяха същото, което ние бяхме срещу тях преди седмица.
Нападаха - вярно, но имаха само едно положение, като нас, и го вкараха, пак като нас.
Днес не бяха така "ФАНТАСТИЧНИ", както твърдеше Петев...въобще гадно е да играеш на голям стадион, на който футболистите се губят, а не на "АРЕНА", на която не можеш се размина.
Гадно е да играеш с пасове напряко на терена, при положение, че другия отбор се затваря и играе на контри.
Така е, тая игра я "измисли и вдъхнови" ЦСКА, защото им е трудно да се надиграват и сега я прилага на всички, другите се научиха от тях и РЕЗУЛТАТА Е ГРОЗОТИЯ!
Няма значение кой е започнал първи и кой го практикува, важното е как да излезем от това!
Дано Левски намери противодействия, защото иначе нищо хубаво не се задава, не само за Левски, А ЗА ВСИЧКИ!
t0bl3ro_bg написа:
Братле, тези резерви играят заедно от 2-3 години та и повече, поне между тях трябва да има сработка
Трябват радикални промени в целия отбор, като започнеш от школата и стигнеш до отборът.
Да не забравиш феновете и клубния автобус, кучката Гери(която е в неизвестност от няколко месеца) и лелките на касите. Така де, да се чисти до корен

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp
Не съм гледал мача, но по-подробните коментари в сайтовете, пак сме били с мъка, а отбора на Пирин Разлог е изпуснал невероятни шансове за гол. Добре, че Тонев и сие, наложиха ефирно затъмнение, за да ни спестят поредния гняв и остри критики, но съжалявам само за едно нещо, което съм пропуснар от цирка - 33' мин. Левски и Пирин Разлог спукаха топката. С новата такава Левски изпълни корнер, Силва стреля с глава, Прохазка се опита да отклони топката към мрежата, но тя излезе в аут.

ivaka написа:Дали има светлина в тунела за нас?
Според мен си написал глупости. Ако даден отбор е добър, качествен и класен ще побеждава и ще играе хубав футбол, независимо от опонента и начина му на игра

- ralka_levskarka
- Контакти:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Аз пък гледах мача и ще си кажа-толкова некадърен, беззъб и безидеен Левски не знам дали някога е имало. На фона на всичкия рев да се пуснат юношите, те днес трябваше да изорат терена, за да покажат, че имат място и в по-сериозни мачове. Това не стана, мачът си беше на ниво Б група от всякъде. А ако не бяха една-две грешки на съдията, Левски можеше и да загуби този мач. През второто полувреме имаше един неотсъден фаул вътре в наказателното, щото вратаря хвана топката след връщане от защитник и една пасивна засада, която беше вдигната, а играч на Пирин излезе сам срещу вратаря при нея. За отменения гол-всеки съдия би се застраховал при подобно разбъркване и би свирил фаул.
П.П. сега като гледам видеото, не съм сигурен че този гол трябваше да бъде отменен.
П.П. сега като гледам видеото, не съм сигурен че този гол трябваше да бъде отменен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- blue avalanche
- Контакти:
JORO_BAD написа:Не съм гледал мача, но по-подробните коментари в сайтовете, пак сме били с мъка, а отбора на Пирин Разлог е изпуснал невероятни шансове за гол.
От твоя коментар излиза,че Пирин,едва ли не,са ни изтървали...

blue avalanche написа:JORO_BAD написа:Не съм гледал мача, но по-подробните коментари в сайтовете, пак сме били с мъка, а отбора на Пирин Разлог е изпуснал невероятни шансове за гол.
От твоя коментар излиза,че Пирин,едва ли не,са ни изтървали...
Горе-долу, може и така да се каже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага