Контрола:Левски-Гьор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Контрола:Левски-Гьор

Мнениеот Blue1914 » 08 юли 2012 12:14

Е то Апостола си каза перфектно по-назад. В общи линии нещата са очевадни- трябва да се научат да изнасят топката и да се подреждат добре при статични ситуации. Това са неща, които са "А"-то и "Б"-то във футбола. Би било ужасно нелепо ако не се опрявят... за резултатност да не говорим... още ми стряска съня един от двата корнера, до който БАТЕ единствено достигнаха на Герена... :roll:

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 08 юли 2012 12:16

Йовов е слаб футболист и отдавна трябваше да спре с футбола.Това е единствения футболист който може да ми докара инфаркт с малоумните му пропуски и то все във важни мачове.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 08 юли 2012 13:14

Bobby1177 написа:
blue avalanche написа:
S1914 написа:Въпреки марковите си пропуски Йовов си остава най-можещия футболист в А група и с опита си и атмосферата, която създава в съблекалнята е повече от безценен. Много лесно намразваме някой у нас, но ако се погледне реално трудно се намират реални аргументи против Йовов и човека заслужава уважение. Нищо чудно в някой от тези 4-5 мача да измъкне отбора в негов си стил от наглед невъзможна ситуация.

Че "можещ","можещ" е!Може да пропуска от 5м на празна врата!Дали създава "атмосфера" в съблекалнята не знам,но ние тук говорим за футболисти,не за клоуни!!!
Що се отнася до "намразването",Йовов САМ прави така,че феновете да ИСКАТ да го няма в отбора?
Престъпление ли щеше да бъде,ако вече се беше ОТКАЗАЛ от футбола?

Никога не бих мразил толкова някой, който ми е донесъл такава радост (най-малкото бижутерския гол и асистенцията за единствения БГ гол в ШЛ) . За мен това е ненормално, не знам...

Това ни е лошото на нас българите,лежим на стари лаври.Не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно? Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо.

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 08 юли 2012 13:50

Абе я ... :evil:
Ицата Йовов е доказал,че е Левскар,и му пука за синия отбор,милее за това което се случва с Левски,а не като разни Куко,Пуко и 2 метра дингили от Португалия дето днеска са тука,утре не ,и им дреме на хвърчилото за нашия клуб
Мен по-ми се гледа,човек който е с харизмата на Йовов,па ако ще и да ми къса нервите в 70 % от случаите,ама да си знам ,че играе със сърце.
Левски 1914,West Ham United

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 08 юли 2012 13:54

Жоржиньо написа:Това ни е лошото на нас българите,лежим на стари лаври.Не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно? Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо.

:roll: :roll: :roll: :roll: ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕ МАЙКООООООООООО, чета и си блъскам главата в стената!!!! Стари лаври, УЖАС!!! Дай да се прекръстим на "ПФК Преслава", че е по-модерно, садиона на "Пламен Илиев Арена" примерно, та да изчистим "ЛОШИТЕ" неща, особено характерни и традиционни в нашия клуб- за огромното съжаление на все повече малоумници, наричащи се левскари!!! :evil: :evil: Какво ще ми лежат Апостола и Гунди на някакви си стари лаври, "не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно?" :evil: Иначе 100% сигурно ако дойде някой богат турчин ще се почне един голям рев да се помни историята, ама то това ми било различно...

"Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо." Ако си мислиш, че личността Христо Йовов е просто един полеви футболист в Левски си в ОГРОМНА ГРЕШКА! Щом n-ти пореден треньор настоява да остане в състава, то значи Йовов за този отбор, за този колектив, за този клуб прави НЕЩО!!!!

way
Контакти:

Мнениеот way » 08 юли 2012 14:00

Blue1914 написа:
Жоржиньо написа:Това ни е лошото на нас българите,лежим на стари лаври.Не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно? Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо.

:roll: :roll: :roll: :roll: ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕ МАЙКООООООООООО, чета и си блъскам главата в стената!!!! Стари лаври, УЖАС!!! Дай да се прекръстим на "ПФК Преслава", че е по-модерно, садиона на "Пламен Илиев Арена" примерно, та да изчистим "ЛОШИТЕ" неща, особено характерни и традиционни в нашия клуб- за огромното съжаление на все повече малоумници, наричащи се левскари!!! :evil: :evil: Какво ще ми лежат Апостола и Гунди на някакви си стари лаври, "не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно?" :evil: Иначе 100% сигурно ако дойде някой богат турчин ще се почне един голям рев да се помни историята, ама то това ми било различно...

"Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо." Ако си мислиш, че личността Христо Йовов е просто един полеви футболист в Левски си в ОГРОМНА ГРЕШКА! Щом n-ти пореден треньор настоява да остане в състава, то значи Йовов за този отбор, за този колектив, за този клуб прави НЕЩО!!!!

Има голяма разлика междо Апостола и Гунди ,и Йовов ....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 юли 2012 14:07

Blue1914 написа:..... Ако си мислиш, че личността Христо Йовов е просто един полеви футболист в Левски си в ОГРОМНА ГРЕШКА! Щом n-ти пореден треньор настоява да остане в състава, то значи Йовов за този отбор, за този колектив, за този клуб прави НЕЩО!!!!

+1 :) Напълно съм съгласен. Освен това съм доволен, че Илиан Илиев поправи една голяма грешка на Тонев - назначаването на Пламен Илиев за капитан (нищо против Пламен, напротив, но капитанската лента му е още широчка). Подкрепям избирането на Пелето. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 08 юли 2012 14:14

way написа:
Blue1914 написа:

Има голяма разлика междо Апостола и Гунди ,и Йовов ....

НИКАКВА разлика няма, ако поведението ти е възпитанието ти е да помниш и да уважаваш :idea: С поведението на този Левскар през зимата на 2005 и пролетта на 2009 са свързани 3 титли, 2 суперкупи, една купа и две европриказки! Няма футболист с половината на неговия принос този психически изтощен и обезверен отбор да се надигне и да полети през 2005. През 2009 жертва мечтите си да играе на по-високо ниво, за да станем шампиони. Достатъчно златни букви, думи и ИЗРЕЧЕНИЯ е писал в историята на Левски, за да получи поне ЕЛЕМЕНТАРНО УВАЖЕНИЕ! И аз не мисля, че има място на терена във важните мачове, трябва да има по-скоро демонстративна, парадна функция в по-малки двубои, ама да се обижда, подиграва, псува, гаври с физическия недъг и какво ли още не, срам ме е да се сещам дори... Липса на елементарно уважение и възпитание е това!!!
Последна промяна от Blue1914 на 08 юли 2012 14:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 08 юли 2012 14:14

Къде сравняваш Йовов с Гонзо и Гунди бе,Йовов колко гола е вкарал срещу Цска,другите колко са вкарали.Йовов има всичко на всичко един силен сезон в Левски друго нищо ;)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 юли 2012 14:25

[Прекалено много задълбахте в темата за Йовов. Той е най-малкият проблем, или по-скоро най-малко належащият за обсъждане въпрос в отбора ни.[/]

Върни се в “Архив”