Beck's написа:RedeviL написа:Red_Girl написа:RedeviL написа:Какво мислите за Милиславлевич? Определено ми се понрави с играта си! Добро придвижване по терена със стабилни отигравания!
Този да, ама другия Кировски( мисля беше) изобщо не знам за какво го пуснаха. Изобщо не ми хареса..
Този нападателчето, нали!? Да ти кажа честно и мен не ме впечатли с нещо особено, а и като цяло рядко се докосваше до топката.. Личи си обаче, че отбора няма нужната подготовка, а играчите все още не са обиграни добре. Липсваше креативност в атака, но това са все неща, които с времето ще се подобряват.
Не сте прави за Кировски за момента, момчето се включи, когато всички други бяха свършили батериите. А до смешкото от Велбъжд.... И аз не ви чувах грам, ама така е като сте дошли 5 коли хора, толкова заслужавата, а картинката на края на мача, когато вашите футболери вдигнаха ръце за хикса от радост, беше направо срам за Локо...... Преди мача ми редехте 0:2, 0:3, 0:4 ама до вратата не стигнахте. Нашия отбор има на къде да израства и то много, докато вашия е умряла работа, вчера се убедих , че Камбуров наистина е свършен с футбола, имах надежди за него , като беше при нас, но и тука се провали !
Може би не се изразих правилно за Кировски.. Нямах предвид, че е лош играч! Просто за толкова кратко време не успях да добия конкретни впечатления за качествата му, което със сигурност не означава, че е слаб футболист. В този ред на мисли беше и втората част от предишния ми коментар! Не е възможно от един мач, без направена подготовка и сработка между футоблистите, да се правят генерални изводи за техните възможности.. Все пак от видяното вчера от новите ми се наби на очи Милисавлевич! Бадема си е класа отвсякъде, въпреки че е в напреднала възраст смятам, че ще ни е от изключителна полза! Марсиньо - за мен това е най-добрият ни играч от тези, които останаха в отбора! Радостното при него е, че е запазил формата си от миналия сезон. Абушев ми се стори доста колеблив в изявите си.. Това по-скоро го отдавам на слаба кондиция, поради липсата на добра лятна подготовка, което не е толкова фатално. Карачанаков сякаш също му липсва физическа подготовка след тежката контузия, която претърпя. Хубавото при него е, че въпреки проблемите в ЦСКА реши да остане в отбора, което ме кара да мисля, че ще е пределно мобилизиран да се доказва! Вальо Илиев е още едно опитно име в отбора! Последно си го спомням с изявите му в Стяуа, а оттогава да си призная го изгубих от поглед.. Все пак е опитен футболист и ще внесе нужната стабилност в защита. Не вярвам да има особени проблеми да се наложи в нашето първенство! Общо взето засега това са играчите, от които ще се очаква да придвижват отбора напред. В заключение искам да кажа, че като цяло съм обнадежден за потенциала на отбора, стига да се осигури нужното спокойствие за работа!