santiliana написа:Avanti_Ragazzi написа:gentlemanxxx написа:Абе какво недоволствате? За мен тези момчета играят много добре.. Янко Ангелов, Башлиев, Тонев, Вутов и естествено Опоку и Силва за мен са за 1вия отбор (дори и Чаворски, който според мен е много талантлив)!! Тези момчета играят доста по добре от някой от "титулярите" (визирам Йовов,Иво Иванов, Райков,Гаджев..)
Тук не става дума, че в момчетата няма талант НАПРОТИВ, именно там е проблема, че тоя талант не се развива в школите! Там вместо да развиват своя футболен талант, те го губят безвременно. Защото излизат ТАКТИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИ ФУТБОЛИСТИ, те едно прегрупиране и зониране като хората не могат да направят! Тежат по 55-60 кила и тичат като мухи без глави на всеки мач. Почти всяко единоборство е изгубено от тях щото мускулатурата им е на жено волейболист!![]()
И така накрая вместо да развият своя талант в школата, от тях не става нищо!!! И огромната вина за мен е в треньорите в школите, които работят по-методики от 60те и 70те години!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Това е защото в школите ги учат как да печелят купи с детски футбол, а не как да израстват с мъжки такъв. Да ни е честит златният дубъл при юношите!
просто в школите беше такава далавера, че "мамата си джаса"...Дано сега Ники най-вече да сложи край на връзкарщината.[/quote]
За мен нашите школи така ги обучават на футбол както да речем:
-Решаваш да станеш програмист и отиваш при компютърен специалист да те обучи. Но се оказва, че той разбира само от КОМПЮТРИ ПРАВЕЦ и операционна система ДОС

Така и футболистите, няма как да правиш футболисти да играят в 21 век с методики от преди 30 - 40 години!!! Щото нашият детско-юношески футбол е спрял там развитието си, в средата на 70те години!!!