Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 22:28

vaskonti написа:Ами очевидно е изгодно, ама какво, да не би ЦСКА да е измислил и въвел тоя правилник? ЦСКА се възползва от пропуските в закона и действа според закона, вие пък директно си лъжете и мамите и това ви донесе бая изгода в зелено! Всеки си има собствени начини, тва е...

А,когато Ч-ц,например,се възползва от закона и сключва договор с "изпитателен срок" защо ревете?
Когато Левски се възползва от закона и привлече Да Коща,защо ревахте?
Накратко,когато ДРУГ отбор се възползва от закона(или пропуските в него) в ущърб на ЦСКА,защо ревете?
Ако може без увъртания...

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 апр 2012 22:46

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Ами очевидно е изгодно, ама какво, да не би ЦСКА да е измислил и въвел тоя правилник? ЦСКА се възползва от пропуските в закона и действа според закона, вие пък директно си лъжете и мамите и това ви донесе бая изгода в зелено! Всеки си има собствени начини, тва е...

А,когато Ч-ц,например,се възползва от закона и сключва договор с "изпитателен срок" защо ревете?
Накратко,когато ДРУГ отбор се възползва от закона(или пропуските в него) в ущърб на ЦСКА,защо ревете?

Защото в ущърб на ЦСКА за това.Ако е в ущърб на Левски ще ревете вие.Ако е в ущърб на Литекс техните фенове ще имат претенции.И ако не си разбрал днешните наказания са постановени не въз основа на българският правилник,а въз основа на този на УАДА както и въз основа на решения на спортния арбитраж в Лозана.В правилника на УЕФА действително има разпоредби,които гласят,че в определени случаи трябва да се провери целият отбор.Само,че това се прилага,когато се открият стимуланти,които са от най-висок клас-например такива, каквито бяха открити у нашите щангисти.Метилхексанаминът далеч не е от техният клас и понеже среща в почти всички медикаменти вече наказанието определено в правилниците на УАДА и УЕФА е от порицание до 2 години без права.Само,че най-тежкото наказание се налага,когато има рецидив.В случая Спортния съд в Лозана приема,че за тази съставка наказание от 3 месеца е справедливо.Между другото не ми е известно при всеки един случай на открит метилхексанамин при други футболисти от УЕФА да са разпоредили проверки на целия отбор.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 22:56

bobonikolov написа:Между другото не ми е известно при всеки един случай на открит метилхексанамин при други футболисти от УЕФА да са разпоредили проверки на целия отбор.

На мен не ми е известно ТРИМА футболисти от един отбор да са хванати с...
А на теб?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 11 апр 2012 23:02

административните проплакват,че са намалили наказанията ли .. :lol:
да връщат титлата от 2006-та да не се ослушват :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 апр 2012 23:26

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:Между другото не ми е известно при всеки един случай на открит метилхексанамин при други футболисти от УЕФА да са разпоредили проверки на целия отбор.

На мен не ми е известно ТРИМА футболисти от един отбор да са хванати с...
А на теб?

И на мен също.Но ми е ясно едно-метилхексанаминът е "специфична субстанция" според списъка на УАДА с такива субстанции.Това е отделен списък от този на допинг стимулантите.Пак е забранена субстанция,но не е допинг от най-високия му клас.Ако беше такъв вярвай ми дори и при единични случаи на запад наказанията щяха да са от година нагоре и щеше да има наистина проверки на целия отбор.Просто приеми ,че за тази субстанция е такава самата практика на УАДА и УЕФА.Ако имаш някакви идеи това да се промени както каза Васконти обърни се към тях.От цялата тая история остава наистина срамното петно за ЦСКА.Такова каквото беше лепнато и на българските щанги.Но в едно съм сигурен-ЦСКА няма повече да ползва допинг и контрола при играчите ще е много по-строг.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: БФС крие писмо до ЦСКА!

Мнениеот Foreigner » 11 апр 2012 23:55

peliforewer написа:Освен че е болен, мозъкът ти е и примитивен.Аз на блудкавите декларации на смешника Павел Колев ли да вярвам или на дясната ръка на Б.Михайлов,Попов.Когато председателя на Арбитражния съд заяви че наказанията спират да текат от 14 март,Попов се изтъпани пред медиите и заяви че това няма как да стане.От ЦСКА какво трябваше да направят ,да рискуват да загубят служебно.Те направиха допитване до БФС дали имат право наказаните футболисти да играят,от БФС се подиграха с клуба и им заявиха че не са страна и не им отговориха.Следващата седмица футболистите също направиха запитване,оставиха ги пак без отговор и след 3дни ,когато бяха минали четири мача от 14 март,Юрий Джавков Мастията с цялата си наглост излезе и заяви,ама те могат да играят бе.Разбираш ли за какво става дума или само си хабя времето с теб.

Е как на кой да вярваш. На мен! Естествено, че на който ви отърва.
БФС разсъждава по следния начин:
По принцип футболист хванат с допинг се наказва с минимум 9 месеца.
Обаче понеже са 3ма хванатите се дели - така по 3 месеца на човек.
Защо ми мислиш, че Титаните опитаха да вкарат Галчев и още двама (не ги помня), че може би са взимали???
Тогава 9 месеца не 3по3, а подлогите щяха да ги разделят на 6по месец и половина!!! :mrgreen:
...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2012 08:33

blue avalanche написа:

Само дето Черноморец не са го доизмислили, защото сключването на такъв договор води до това, което стана. БФС призна, че договорът е прекратен правомерно, така че Анисе е свободен агент според решението на същото това БФС.
Левски се "възползва" от закона по една единствена причина - редовното заседание на Арбитража беше изтеглено с 10 дни по-рано специално за този случай. Тоест, тук не говорим за възползване от закона, а от нагаждането му според нечии нужди.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 12 апр 2012 09:18

blue avalanche написа:Оказва се,че за разлика от "случая Анисе",този път "разминаването" в правилниците ви е изгодничко,нали?Или греша?

Абе ти добре ли си? В колко теми трябва да пишеш за да се заяждаш. Колко пъти хората да ти кажат че правилниците са пълен та**к. И всеки ги пробива както му е добре. Това за никого не е приятно, защото в различните ситуации различни клубове се облагодетелстват или се притискат. Точно поради тази причина БФС трябва да се смени и да се оправят всички правилници да са 1:1 със ФИФА + Българското законодателство. Тогава вече ще можем да спорим.

Колко клубове се изпатиха заради простотиите на БФС ???

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 12 апр 2012 11:05

Доколкото помня, при подаване на искане за арбитраж от страна на БФС, тримата футболисти имаха остатъчен срок на наказанието още няколко дни, които всички обясняваха, че трябва да бъдат изтърпени след решението на Арботражния съд. Сега съдът постанови, че няма да увеличава наказанията, и че БФС трябва да определи, дали въпросните не са вече изтърпени.
Кога БФС ще се произнесе дали тримата уличени с допинг СА или НЕ СА изтърпели своите наказания, и могат ли да играят в следващите мачове? Да няма някакви драми след мача с чичо Венци, че служебна загуба заради НЕрешенията на БФС ще дойде в повече...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 апр 2012 13:21

Makavelli написа:
Абе ти добре ли си? В колко теми трябва да пишеш за да се заяждаш. Колко пъти хората да ти кажат че правилниците са пълен та**к. И всеки ги пробива както му е добре. Това за никого не е приятно, защото в различните ситуации различни клубове се облагодетелстват или се притискат. Точно поради тази причина БФС трябва да се смени и да се оправят всички правилници да са 1:1 със ФИФА + Българското законодателство. Тогава вече ще можем да спорим.

Колко клубове се изпатиха заради простотиите на БФС ???

Така ли?Не си спомням БФС да е прокарало правило за тестването на цял отбор със задна дата(и да ви одруса едно хубавичко),така,както направи по въпроса с договорите!Защо ли?
Или нещо съм пропуснал?

Върни се в “Архив”