theprideofplovdiv написа:Само 1 нещо не разбрах в тази тема и то е защо феновете на Ботев не отговарят директно на въпроса"Защо само в комплекс "Христо Ботев" трябва да бъдат наляти 400 хил. лева?".Смешно звучи това,че нямало да има пари за стадиона,а за залите.Извинявайте много,но както някой каза-този комплекс е общински от 2 дни,а ще се налеят в него 400 хиляди.На Лаута също има зали,тенис кортове,но никой не идва с ключ.Имам чувството,че Славчо Атанасов не знае къде се намира стадионът ни.И моля ви,не се правете на много отворени и не дръжте такъв тон,защото това са както ваши така и НАШИ пари и повярвайте ми тия 400 хиляди няма да ги видите!
"Президентът Константин Динев не може да се справи сам с целия този проект. Видя се, че сам човек не може да изпълни проект за нов стадион - както на стадион "Пловдив", така и по други стадиони в България. За това ще търсим помощ от общината и държавата, като след няколко дни ще се срещна и с Бойко Борисов, който лично ме увери, че може да помогне", заяви Атанас Узунов.
Това ако не е нахалство,не знам...