Скъпи ми Рамунчо, използвам случая да повдигна отново случая с "коленете", който ти определи като дивотия. Въобще не ми пука от твоите квалификации, но нека и останалите колеги видят за какво иде реч.
Клипчето съдържа 3 епизода с трима различни играчи. Начело, разбира се, е твоят любимец ЛеБрон, който вдига не само едното си коляно, но и двете :-). Останалите двама са Кей Ди и Лав.
https://youtu.be/AXRV5Q6UcWoНе очаквам отговор… При теб практиката е такава, че когато изпаднеш в кофти положение или не отговаряш или задаваш тъп въпрос от типа на: Ама помните ли онзи мач от 2007-а година, когато… Разбира се, целенасочено засягаш някой, който да се върже и да ти отговори и хоп – темата вече е друга…
Въобще всичките ти "знания" се базират на Гугъл. Ако ти спрат Гугъла няма да мажеш да напишеш и две смислени изречения, щото си тъпичък, братко… Заливаш ни със статистики, които няма как да помниш и очакваш да ти вярваме. Четеш чужди мнения и когато съвпадат с твоите желания ги пущаш като свои собствени умозаключения. Ега ти нахалството!
Виждам неспирното ти желания да свалиш нивото на Форума до това на Спортал, но няма как да ти се отдаде – с малки изключения тук пишат умни и образовани хора. Приятелски съвет: бий си камшика в посока Спортал – там ще бъдеш в свои води.
Проблемът ти е непоправимият ти комплекс за малоценност. Навсякъде в живота ти си г-н Никой, никой не те брои за бройка, включително и близките ти. Единственото място, където можеш да се проявиш са форумите. Пълен анонимник, никой не знае кой си и какъв си, що пък да не си направиш хубава автобиография, кой може да докаже, че не е вярна? Само дето си мислиш, че всичките са прости колкото теб и няма начин да не ги надвещиш. Да, ама не! Няма да станеш Биг Бос във форума…
Едно се чудя – когато влезе във форума като LBJ23 или нещо подобно, за два дни пусна над 100 поста. Правя проста аритметика: 8 часа сън, 8-9 часа работа (с пътуването), 50 поста за деня по 7-8-9 минути с търсенето в Гугъл… Май денонощието не стига. Нали съветваше някои колеги да го мушкат на жените си, на теб май и затова няма да ти стигне времето…
В последните си пространни изявления в моя посока мина всякаква граници на приличието. Виждам че си бесен, виждам че "кръв пикаеш", но все пак има едни граници, които не трябва да се прескачат. И сега неприятната новина – подготвям ти също толкова пространен отговор, с който ще те навра в кучи гъз. И с това мисля да приключа с теб – знам че ще те смачкам, ама не мога постоянно да си гледам в краката да не настъпя някоя тъпа и безмозъчна животинка…