Skywalker написа:miros написа:Skywalker написа:vaskonti написа:Skywalker написа:vaskonti написа:Хиляда пъти съм казвал, че ще подкрепя Ганчев ако плати на държавата и на УЕФА и ФИФА. само че нали казвате, че неговия ОП е фиктивен? При това положение аз няма да подкрепя Литекс. За теб може да не е проблем, но за мен е. Жив и здрав.
Да и понеже Божков се скъсва да вади пари да погасява задължения и да дава за ЦСКА и ти реши да подкрепиш незнаен отбор със селекционер дучето и треньор Дора Милева ! Браво !
Къде съм казал, че подкрепям Божков? Самият факт, че ти казвам, че ще подкрепя Ганчев при определени условия трябвя да ти говори, че ще подкрепя тоя, който плати каквото е нужно. А кредиторите ще решат кой е той. Но да ми стоварят просто така тук Литекс и да се кичи в червено, няма да стане.
Самият отбор и ръководство се определят, като ЦСКА, ти и още 7 човека сте си захапали, че е Литекс ! Как миналата година бяха ЦСКА, сега са Литекс !?
Ти и още десетина като теб,регистрирани последните два месеца се мислите за много хитри и умни,но всъщност сте прозрачни.
Това ли е отговора ти на въпроса, как миналата година отбора и ръководството бяха ЦСКА а сега са Литекс ?
Аз ще отговоря.
Не припознавам никой. вече дори и не подкрепям никой, даже и европейското не гледам, щото ми писна на оная работа.
Но, ако ГГ закупи марката на ЦСКА от НАП, моментално, ще припозная тоя ЦСКА, за мой