Ми браво ще лапнеш значи
Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зенит ще спечели трофея на ШЛ
Аз заложил 30 000 рубли това Зенит да вземе ШЛ![/quote]
Ми браво ще лапнеш значи
Ми браво ще лапнеш значи
Re: Шампионска лига 2015/2016
След като даваха и 6те мача на Юнайтед сега искат да концентрират цялото внимание на зрителите към техния мач
Бизнес, приятелю
Манчестър Юнайтед е най-популярният отбор в България и логично ТВ-правата и излъчванията са концентрирани почти 100% върху тях(нас).
Ще дават английски отбори и всякакви други от големите нации във футбола, защото са най-популярни. Да не говорим,че английското първенство е най-популярно.
Не си хвърляйте парите на вятъра. Барса ще прави дубъл - време е.
- Заклет Левскар
BurnX написа:Не си хвърляйте парите на вятъра. Барса ще прави дубъл - време е.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Саше, в 9:30 ... по принцип .... не трябва ли да вдигаш БВП на матушка Рус и да служиш вярно на жителите на Ленинград?
.... какви са тези теми по никое време?
.... какви са тези теми по никое време?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- action66
- Контакти:
profesor_aleksandrov написа:Въпреки цялата лъжа и манипулация на мафията УЕФА съм напълно убеден, че Зенит ще грабне трофея на Шампионска Лига, защото разполага с най-добрите футболисти - Хълк, Шатов, Дани, Дзюба, Смолников, Лодигин, Гарай , Хави Гарсия , Анюков, Витцел , Нето и ще разбие големия мит, че Западно-европейските отбори са най-"великите" на света! Аз заложил 30 000 рубли това Зенит да вземе ШЛ!
Бих се радвал ако това стане.Но нека сме реалисти.Никой не може да се справи с "Барселона" и "Байерн Мюнхен".За съжаление.Разликата между тези два отбора и останалите е много голяма.Това не е в интерес на футбола,но такива са реалностите.
- action66
- Контакти:
boabbb написа:И аз ще заложа 10 000 рубли на Зенит
Около 180 Еуро! Сериозен залог. Защо пък не. Да си жив и здрав и всички покрай теб ако спечелиш!!!!
smoothc написа:След като даваха и 6те мача на Юнайтед сега искат да концентрират цялото внимание на зрителите към техния мач
Бизнес, приятелю![]()
Манчестър Юнайтед е най-популярният отбор в България и логично ТВ-правата и излъчванията са концентрирани почти 100% върху тях(нас).
Много ясно .... правата за излъчване струват пари, а рекламодателите се интересуват само от рейтинг.
ШЛ няма много общо с Московската олимпиада
То няма много за гледане в мачовете на МЮ, ама и да ревем полза няма.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Zeeyo написа:doktora25 написа:Барселона няма да са, защото няма отбор дублирал титлата си, а не виждам с какво те могат или заслужават да го направят.
Не знам. Не искам да започвам с лошото, но ти футбол изобщо гледаш ли? Барса колко мача си им гледал този сезон, че си вадиш изводи за тях? Освен Ел Класико и мачовете в ШЛ, гледал ли си им, че да си вадиш изводи.
Ако си гледал всичко това и ВЪПРЕКИ това си стигнал до този извод, значи първончалния ми въпрос е и отговор
П.С: НЕ си мисли, че съм фен на Барса, напротив.
Обиждаш ме, как си представяш да седна да гледам Ел Класико?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!