Eminem написа:Аз досега не съм чул Тити да иска да се противопостави на Батков. В някой интервюта дори го защитаваше.
А плачеше ли от умиление?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Eminem написа:Аз досега не съм чул Тити да иска да се противопостави на Батков. В някой интервюта дори го защитаваше.
slavia_forever написа:Eminem написа:Аз досега не съм чул Тити да иска да се противопостави на Батков. В някой интервюта дори го защитаваше.
А плачеше ли от умиление?
viroglav написа:Дълго време се чудих в кой подфорум да пусна темата ... И защото ми се видя , че съвсем не е футболна реших да я пусна в Свободната зона . Та на въпроса : Защо точно Тити Папазов е главния изявяващ се говорител за организацията на 100 годишния юбилей на ПФК Левски . Да , Професионален ФУТБОЛЕН Клуб Левски ?!? Треньорът на БК Левски / БАСКЕТБОЛЕН Клуб Левски / Тити Папазов ?!? Всички знаем чия фирма закупи зала Универсиада и е спонсор и собственик на баскетболния тим ... Да , това е фирма на Делян Пеевски ?!? Някъде наскоро четох мнения на фенове на ПФК Левски , че футболния отбор няма нищо общо със СК Левски /Спортен Клуб Левски / , а е самостоятелна единица и на практика би трябвало да е точно така , но не съвсем разбира се . Опитва ли се чрез Тити Папазов ДПС да влезе и в ПФК Левски , както влезе и в БК Левски . Темата не е конспиративна предвид всекидневните изказвания на Тити за футболния отбор и в частност за футболния мач за 100 годишнината . Разбирам да се говореше за баскетболен мач за юбилея , ама не ... мача е футболен ?!? Толкова ли не останаха лица и ръководители във футболния отбор да говорят по темата ?!? За мен лично ще е жалко , ако ДПС се намеси и в управлението на Футболния ПФК Левски ...
pomiqr149 написа:viroglav написа:Дълго време се чудих в кой подфорум да пусна темата ... И защото ми се видя , че съвсем не е футболна реших да я пусна в Свободната зона . Та на въпроса : Защо точно Тити Папазов е главния изявяващ се говорител за организацията на 100 годишния юбилей на ПФК Левски . Да , Професионален ФУТБОЛЕН Клуб Левски ?!? Треньорът на БК Левски / БАСКЕТБОЛЕН Клуб Левски / Тити Папазов ?!? Всички знаем чия фирма закупи зала Универсиада и е спонсор и собственик на баскетболния тим ... Да , това е фирма на Делян Пеевски ?!? Някъде наскоро четох мнения на фенове на ПФК Левски , че футболния отбор няма нищо общо със СК Левски /Спортен Клуб Левски / , а е самостоятелна единица и на практика би трябвало да е точно така , но не съвсем разбира се . Опитва ли се чрез Тити Папазов ДПС да влезе и в ПФК Левски , както влезе и в БК Левски . Темата не е конспиративна предвид всекидневните изказвания на Тити за футболния отбор и в частност за футболния мач за 100 годишнината . Разбирам да се говореше за баскетболен мач за юбилея , ама не ... мача е футболен ?!? Толкова ли не останаха лица и ръководители във футболния отбор да говорят по темата ?!? За мен лично ще е жалко , ако ДПС се намеси и в управлението на Футболния ПФК Левски ...
Защото Тити е придворния шут на мафията и прави стъпки за посрещането на субекти с червен килим и рози на "Герена", които по принцип трябва да бъдат приети на нож.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта