Мнениеот batceko » 02 апр 2014 22:40
.... гледам ,че на снимката от протеста един пич носи лист с надпис - Левски не е фирма .... подобни неща се случваха преди месеци и с цска ... интересно ми е - един отбор , който си има собственик , акционери , плаща данъци , заплати и прочие и може да бъде обявен с несъстоятелност - всичко това са неща характерни точно за фирмите ....та ако един отбор отговарящ на тези изисквания , какво е ако не фирма .... всички отбори в Европа , или поне в Евросъюза са точно такива ... ако някой знае да има прецедент някъде из Европа и има отбор , който не е фирма нека да каже - отбор , който е на феновете , те го издържат , те плащат за трансферите и те си разделят евентуалните печалби на края на годината ... или ако не феновете , то поне отбора да е изцяло държавен или общински ..изцяло ... странна ми е идеята , че факта че даден отбор е с история и има много фенове , то той не е фирма ... при положение , че явно е ... да не говорим , че такъв тип протести има само когато нещата са на дъното ..когато Левски беше в шампионска лига , нямаше протести , че е фирма и че Батков е шеф .... значи тогава не е проблем , че той или хората зад него са давали пари за отбора и се постигат успехи ... но когато нещата не вървят - тогава е проблем .... странно ... все едно ако някой се жени , да каже на сватбата - ще те обичам в радост и благополучие и докато си красива , но ако нещата не вървят , ако дойде бедността и надебелееш и се сбабичосаш - сори - ще си търся нова любов .... но ..явно така стоят нещата .... то и с Лудогорец така ще стане ... само два месеца след като спрат европодвизите и се зададе безпаричие ... хм ...
..държа да подчертая , че Батков ми е антипатичен отдавна ... но какво от това .... нищо не може да направиш ... освен да чакаш да се появи някой по симпатичен и да купи Левски ... само дето засега няма такъв ...
Последна промяна от
batceko на 02 апр 2014 22:43, променено общо 1 път.