100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Мнениеот Кашчей » 20 мар 2014 11:40

tprodanov написа:Нема нужда от клишета. Дълго време точно тук, в тоя форум доста фенове ни се подиграваха, че стоим на стадиона, докато отборът играе лошо и пада. Ей тук е разликата и тя е видна от километри.

Колкото до социалното значение, изписано е достатъчно, бакалският хумор няма да промени това. Ако ти липсва конкретиката, това не променя фактите.

Казваш, за бай Иван от Горно нанадолнище, Видинско, е по-важно да съществува Левски, отколкото семейството му да има нормален социален статус?!
След като за вас "Левски" е по-важен от всичко на света, що не пълните стадиона си, фенове милЬОни?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 20 мар 2014 11:59

Кашчей написа:
tprodanov написа:
CSKA 78 написа:Левскарите,след тая обида дето ви нанесе агента,би трябвало да си ближете раните поне месец,ама вие нали нямате срам отново се появихте,при това с огромно самочувствие(като за 100 годишен клуб),но без никакво покритие!Колкото и да викате против Батков,той се страхува от вас толкова,колкото Титан се страхуваха от нас.И ,ако не получи полагащите му се около 40 млн.,като нищо ще ви закрие(както се опитаха Титан при нас) ! ;)

Ние не сме се скривали, за да се появяваме отнякъде. Набий си в главата едно - Левскарят е горд човек принципно. Горд, не защото отборът е победил, паднал, отпаднал, влезнал или излезнал някъде. Горд е заради много ценности, които са изконна част от Левскарското по принцип. Затова ние не се крием като мишки след някоя загуба, и затова разликата между двете групи фенове е толкова драстична.

Проданов, ай дано сега отговориш... Какви са левскарските ценности, които ви отличават от другите?

Виж пич,ще видиш и разбереш левскарските ценности само тогава когато започнеш да обичаш любимият си отбор с цялата си душа и сърце като нас левскарите.Тогава ще разбереш всичко това което сега ти е непонятно.Ти не можеш да видиш ценностите на ЛЕВСКИ защото си се родил на този свят с една единствена цел да мразиш ЛЕВСКИ а не да си обичаш любимият си отбор.Затова такива хора като теб нямат ценности и не могат да разберат това явление.Постарай се да си налееш в сърцето и душата си малко любов и обич,а не брутална злоба към всички.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 мар 2014 12:12

tprodanov написа:
Кашчей написа:
tprodanov написа:Нема нужда от клишета. Дълго време точно тук, в тоя форум доста фенове ни се подиграваха, че стоим на стадиона, докато отборът играе лошо и пада. Ей тук е разликата и тя е видна от километри.

Колкото до социалното значение, изписано е достатъчно, бакалският хумор няма да промени това. Ако ти липсва конкретиката, това не променя фактите.

Казваш, за бай Иван от Горно нанадолнище, Видинско, е по-важно да съществува Левски, отколкото семейството му да има нормален социален статус?!
След като за вас "Левски" е по-важен от всичко на света, що не пълните стадиона си, фенове милЬОни?!

Общо взето, никое от нещата не казах, а ти ги разбра така, че да ти е удобно за тезата. Нема проблем, но фактите остават, е верно, и бакалския хумор също...

И трети път да го кажеш това, за бакалският хумор, няма да ти се получи. Ти забравяш, че освен вас има и други хора, които не гледат с вашият пристрастен поглед на "Левски". Другите виждат неща, които за вас (теб) са нормални, но не са нормални в спортно естество. А относно социалното значение... какво ще промени в социума изритването на Левски от А група, заради дългове (примерно)?.. Ще падне БВП на страната? Ще се понижи износът, ще фалират банките, ще има масови самоубийства, ще паднат доходите на хората, които не са свързани емоционално с "Левски".. какво?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stefan iliikov
Контакти:

Мнениеот stefan iliikov » 20 мар 2014 12:14

ама аз не мога да разбера защо се пишат коментари от сорта " че подаръка ни за юбилея е, че няма да играем в Европа.. " Въпроса е , че футболисти и управници в Цска и Левски не стават, как ще ми купуват някакви незнайни играчи за да се отбие номера със селекция, после да ми взима по 20 бона заплата и за къв чеп? Генков колко гола има от както е дошъл в Левски бахти тъпото парче, Макриев същия дингил, Кевин Бру тоя тапанар трябва да го закотват на някой остров и да почива.....Че аз нямам никакво желание да гледам мачовете на Левски и Цска, играят някакъв аматьорски футбол, взимат извънземни пари на фона на положението в България и след всеки мач съдията яде яко критики и от едните и от другите. Трагедия отвсякъде...
" Най-богат е този, чието щастие изисква най-малко пари "

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 20 мар 2014 12:18

Що си правите труда да обяснявате какво е Левски на комплексари . Никой не може да ни отнеме любовта в сърцата , не сме длъжни да даваме обяснения на никой за нищо .

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 мар 2014 12:21

Кашчей написа: И трети път да го кажеш това, за бакалският хумор, няма да ти се получи. Ти забравяш, че освен вас има и други хора, които не гледат с вашият пристрастен поглед на "Левски". Другите виждат неща, които за вас (теб) са нормални, но не са нормални в спортно естество. А относно социалното значение... какво ще промени в социума изритването на Левски от А група, заради дългове (примерно)?.. Ще падне БВП на страната? Ще се понижи износът, ще фалират банките, ще има масови самоубийства, ще паднат доходите на хората, които не са свързани емоционално с "Левски".. какво?!?

Напротив, получава ми се, като гледам и реакцията на останалите :mrgreen:
Виж са..., объркал си се с това, което аз забравям или не забравям - напротив, аз казах, че има разлика между привържениците на Левски и другите хора. Казах, че Левскарството има отличителни черти. И сега изведъж ти ми казваш, ама има и други хора :mrgreen: Ми има де, май забрави изходната позиция на теорията си?

Колкото до социалното значение, аз казах социално значение на привържениците. Редно е, като отговаряш на някакво мнение да го четеш. И понеже очевидно ти липсва конкретиката, можеш да си сигурен, че благотворителната дейност на привърженици на Левски, в качеството им на такива, надминава в пъти благотворителната дейност на всички пишещи в тоя форум, барабар с медията и радиото. Стига ли?

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 20 мар 2014 12:28

Red_Neck написа:ОК, вие "забелязвате" Асенчо Цигането и Сашко Кривия от Марица, инж. Гонзалес от Локо Пд и ..... какво става с тях, че не се сещам.
Горе-долу по същото време ЦСКА забелязва Марто, Стенли и малко по- късно Бербатов.
Къде са едните, къде са другите ...
Дай ми един пример (изключвам Балъков) за футболист направил запомняща се международна кариера, който не се е възползвал от марката ЦСКА.
Дай ми няколко ако искаш и после да ги съпоставим ...

Ами ние ги забелязваме, за да свършат работа на НАШИЯ отбор, а не на чужди отбори. Гонзо и Кривия донесоха много титли на Левски- т.е. целта е изпълнена. Бербатов, Мартин и Стилян нямат титла с ЦСКА. Това е положението.Ние сме фенове на Левски, не на Рен, Удинезе, Ман Юнайтед, Барселона и т.н.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 мар 2014 13:32

Ще ви помоля да спазвате добрия тон в темата и да не спамите. В противен случай няма как да оставя темата, нали се сещате. ;)

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 20 мар 2014 13:32

Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 мар 2014 13:51

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Red_Neck написа:ОК, вие "забелязвате" Асенчо Цигането и Сашко Кривия от Марица, инж. Гонзалес от Локо Пд и ..... какво става с тях, че не се сещам.
Горе-долу по същото време ЦСКА забелязва Марто, Стенли и малко по- късно Бербатов.
Къде са едните, къде са другите ...
Дай ми един пример (изключвам Балъков) за футболист направил запомняща се международна кариера, който не се е възползвал от марката ЦСКА.
Дай ми няколко ако искаш и после да ги съпоставим ...

Ами ние ги забелязваме, за да свършат работа на НАШИЯ отбор, а не на чужди отбори. Гонзо и Кривия донесоха много титли на Левски- т.е. целта е изпълнена. Бербатов, Мартин и Стилян нямат титла с ЦСКА. Това е положението.Ние сме фенове на Левски, не на Рен, Удинезе, Ман Юнайтед, Барселона и т.н.

Въпрост бе дали от ЦСКА и Левски са полезни за БГ футболът ...... както и да го погледнеш, позитивите от тези, които не са ставали шампиони на БГ са много повече.
ПП: Модератору извади голямата ножица :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”