Мнениеот sin4ec » 19 окт 2009 21:18
Онзи ден пуснах коментар,че ще победим "Берое" с 6-1.Резултатът е ясен,снощи на "Герена" още на полувремето почнах да се питам къде е грешката?Защо хората без положение вкарват по два гола,а ние от 4 чисти и още 4 добри не можем и един за цяр да бутнем?И това не е един път,и срещу "Лацио" беше така,и в Испания и въобще как става тая работа?Колко гола вкараха Цачев и Иса и колко вкара "Левски"?Как е възможно професията да ти е "нападател" и от три метра на празна врата да се оакаш?И да е един път,два пъти-добре,ама два месеца?За една година сме били 500 корнера и нямаме гол след нито един от тях?Вече наистина не разбирам как става тая работа...Идва ти провинциален отбор,10 човека отзад и търкаляне доде може-и вместо да го пребиеш,падаш с 0-1!А истината е,че не играем нито по-добър,нито по-лош футбол от ЦСКА и "Литекс",примерно.Обаче те вкарват,а ние не-че и пускаме егати головете!Та въпросът ми е-къде е грешката?Жорко е ясен-ама не изпуска само той.Като го махнем-все тая.Реално погледнато,ние със същата игра спокойно можехме да бием и вчера,и с бургазлии,да не загубим от Локо Сф и да си вземем трите точки от Пловдив. Общото е НЕВКАРВАНЕТО,и то на чисти положения-не знам как да се промени,не знам какво да се направи,но основната цел на футбола е да вкараш топката във вратата на противника.Не го ли правиш-всъщност какво точно правиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!