crazyforest74 написа:Истината е, левскари че каквото и да стане в шампионския мач, при нас няма да има драми ! А при вас, говоря за феновете , пак ще почнете - "как не можахме да бием тези, селяни, резаци....и тем подобни епитети", Батков ще обещае нов курс, Боримиров и Тонев ще обещават светло бъдеще.
При нас се работи правилно и вече втора година и се вижда, 1997 набор игра вече финал за купата, в елитната до 17 години сме на трето място (забележете пред ЦСКА и Литекс), децата бият по турнири . Въпрос на време е да почнат да излязат играчи и в първия отбор. и да заприличаме на Литекс , който много хвалиха тази година че налага юноши..
Ето въведе се система за качество, ходят на специализации треньорите в Ливърпул, в Испания,...
Пак ни викайте "селяни", "резаци"..ние виждаме какво се случва при нас..и сме много доволни от резултата !
Лудогорец е абсолютен социален феномен в града- трябва да видите колко деца, жени ходят на мачовете, бабите знаят за Шоко, като ходят по училищата футболистите малките пищят от възторг (лично съм гледал клипче с Шоко, Кишада и Мишо). може да ви се стори сладникаво, но това е факт, и докато това е факт не мисля че Домусичев ще се оттегли !
Не искаме да се мерим с вас, ние сме доволни и от това което сме в момента !
Но след като имаме възможност, организация (във футболния смисъл), защо да не ви бъркаме и сметките и да спечелим и тази година ,имаме достатъчно опитни играчи, май общо имат над 60 отличия (купи, титли, суперкупи) играчите ни !
Сори за спама...но исках да си кажа мнението, което предполагам споделят и много от нашите привърженици !!
Много ми харесва ентусиазмът ти, но на мен не ми се вижда реалистично. Първо говориш за школата ви, трети места, финали за купата и т.н. Юношите на Левски са може би най-успешните в България, но въпреки това виждаш, че я излезне едно добро момче от набор, я не. Просто нивото на юношеския футбол е толкова посредствено, че чак не ми се говори.
Домусчиев - радвам се, че го виждаш като такъв "месия", но да ти кажа и той не е по-различен от другите ни "босове". Когато вече няма интерес да препира парите си през Лудогорец просто забрави да му видиш физиономията в Разград.
Иначе, да, на фона на сегашното ни първенство явно можете да се борите за титлата. Но щом Левски, с най-жалкия си отбор от доооста години на сам ви е конкурент, честно казано можеш да се замислиш и вашето ниво какво е (не ми приличаш на промитите мозъци, които вярват в "директивата"). Просто нивото на футбола ни е такова, че всеки един отбор, притежаващ 2-3 играча на средноевропейско ниво, може да стане доминант. Помисли си, обаче, какво ще стане при вас след 1-2 сезона, когато Миро Иванов, Гъргоров, Минев, Генчев, Марселиньо, Иван Стоянов и т.н. ще са стабилно прехвърлили трийсетака и едва ли ще са в особена спортна форма. Дали Домуса ще налее нужните средства за да им намери подходящи заместници или ще започне със "свободните агенти", типично по български (важното е паричен поток да има).
Стискам ви палци да се развиете като клуб и да представяте България достойно в евротурнирите, но мисля, че ще трябва доста време да мине докато се утвърдите като водещ български отбор, най-малко защото фенската ви маса е доста ограничена.