Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски - Локо София

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 апр 2013 18:43

Или пак говориш наизуст, да не кажа, че лъжеш, че ще се обидиш. Направи равносметката-колко левскари пишат и колко са се зарадвали! ;)[/quote]
Аз се радвам, проблем ли има? Бихме ли ги? Бихме ги! Въпреки съдията и малоумните му отсъждания. В къщи отново гледах мача и оставам на същото мнение, което си съставих на стадиона - абсолютно неадекватен съдия - малкия го малтретираха както черните в ЮАР по време на апартейда, а тоя малоумник дори нарушения не даваше. Имаше голямо желание за победа, играха много навито, тичаха, с много грешки, но с желание и с един голям играч - Гари. Ако запазят и го доразвият това доста черни дни идват за противниците на Левски.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Мнениеот red leno » 13 апр 2013 18:43

grasiani написа:Затова трябва да се забрани на коментаторите да си дават мнението за отсъжданията на съдиите по време на мача,защото после повлияни от техните коментари хората почват да си избиват комплекси по форуми и стадиони.Излишно се нагнетява обстановката по този начин.От едно време знам коментарите са след мача,а не по време на мача да настройваш в една посока или друга.То каквито ни са отборите, съдиите , такива са ни и коментаторите.Пастата си го знаем, аз не знам какво очакват повечето фенове той толкова си може този човек да свири.Аз не знам коментаторите да са завършили курс по съдийство че да дават оценки и само тяхното мнение да е последна инстанция.Всеки може да си даде мнението как е видял положенията но без да претендира че неговото е миродавно.Аз имам едно мнение по някоя ситуация други да имат друго мнение,но аз не мога да кажа че моето е вярно защото не съм съдия,само гледам футбол и затова смятам за безмислени тука във форума спорове, а и обиди към един или друг отбор.Моето мнение както аз съм видял спорните положения от мача без да се влияя от коментаторите.Безспорна дузпа за Карвальо,неправилно даден втори жълт картон за играч на Локото,по скоро ми се вижда от повторенията че няма засада на Бибишков за гола,Михелич по скоро жълт картон защото на повторенията се видя че гледа топката преди да се сблъскат във въздуха и да помогна си с ръка а а и двамата играчи си влязоха доста остро,Бранеков след това влизане с двата крака какво друго да му дадат освен червен картон много тъпа постъпка а и той си е такъв футболист винаги с потенциал да бъде изгонен.

Аз като бивш футболен съдия ще ви кажа , че коментаторите на мачовете по телевизията не познават футболните
правила и стават смешни със свойте коментари,много пъти съм приканвал във форумите ПРОГРАМНИТЕ ДИРЕКТОРИ
да изпратят тези господа на такива курсове за да нестават смешни и да не показват в ефир на кой отбор са привърженици.Относно вашия коментар ще ви кажа следното: 1.При червения картон на ТОМ нямаше
нарушение за жълт картон.
2.При ч.к. на МИХЕЛИЧ съгласно новите разпоредби на ФИФА и УЕФА ударите с лакът се наказват с черв.картон
3.Картона на БРАНЕКОВ е напълно заслужен.В коментарът ви личи че сте привърженик на ЛЕВСКИ.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 13 апр 2013 18:45

Никаква дузпа, никакъв червен за Михелич. Съдията ПП! А нашите клоуни пак са същите мърди!

Потребителски аватар
Мистри

Ники Митов: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот Мистри » 13 апр 2013 18:49

Ники Митов: Ние имаме най-добрите футболисти в България и трябва да сме на първо място.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=340393

От една страна ми звучи много познато. ;)
Но от друга ми е много приятно ,като чета безбройните теми пълни с омраза към Левски!
Прости им Господи! :lol: Те не са виновни, че са заблудени.
[offtopic]иначе сме много, ама много зле. :([/offtopic]
Изображение

Изображение

Parmalat

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот Parmalat » 13 апр 2013 18:50

:lol: :lol: :lol: Шегаджии
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 апр 2013 18:51

A при голът на Локото нямаше ли засада? :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 13 апр 2013 18:51

child in time написа:Идват Европейски турнири там кой съдия ще ви подпира? Това ли е начин за прогрес на Левски СФ , чрез меко казано спорни съдии ? Ако това се харесва на сините фенове , жалко!

Чичка стига си писал наизуст.Гледай си твоето още по-жалко отборче дето се дупи на Сульо и Пульо в "А" група и ни остави ние да берем срам в Европа и без това сме свикнали.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 13 апр 2013 18:52

Много злоба много нещо. Да Левски играе слабо, но победата е напълно заслужена с оглед на положенията.

Относно съдийството, за разлика от хейтващите хлапета и годините ми + че съм съдийствал малко вкл. извън Бг ще кажа следното:

1. Карвальо преигра за дузпата, но по принцип се дава закъсняло действие на защитника. Преиграването се вижда от камерата зад вратата. От гледаната точка на съдията е дузпа от всякъде.

2. Първият ч.к. пресилен груба игра вече е предупреден, но може да се спести особено в Бг, където доста често се толерира доста по-твърда игра от някои отбори.

3. Голът на Бибишков - редовен

4. Картонът на Михелич по принцип се дава - има удар с лакът, особено след като е даден първият картон.

5. За Бранеков без коментар - престъпник. Дано го накажат сериозно.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 13 апр 2013 18:53

red leno написа:2.При ч.к. на МИХЕЛИЧ съгласно новите разпоредби на ФИФА и УЕФА ударите с лакът се наказват с черв.картон

Не го удари с лакът. Струва ми се, че го удари с рамо и то неумишлено (просто скочи по-високо).
...

sandi74

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот sandi74 » 13 апр 2013 18:59

Мистри написа:Ники Митов: Ние имаме най-добрите футболисти в България и трябва да сме на първо място.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=340393

От една страна ми звучи много познато. ;)
Но от друга ми е много приятно ,като чета безбройните теми пълни с омраза към Левски!
Прости им Господи! :lol: Те не са виновни, че са заблудени.
[offtopic]иначе сме много, ама много зле. :([/offtopic]

Изобщо не сте зле.Играете страхотен футбол и дори когато съдиите безжалостно ви обезглавяват насред Герена побеждавате с разгромни резултати.

Върни се в “Архив”