metodito написа:kenta25 написа:Дали според вас ще им даде шанс за изява?Аз съм ''за''!Нека поне до края на първенство да са повечето титуляри нали виждате какво става като играят по 3-4 мача на сезон. Пример Николаи Димитров ''ХИЧО''
Ние сме "за", но той не е. Налага Симонович и Сърмов, Ортега...Тоя е ненормален. А аз не съм видял някой от титулярите на Рачко да са на йота даже от младите. Сърмов е много зле. А сравня ли го с Балтанов... Мале, мале. Ако сравня Ортопеда с Цачев ... Рачко е побърканяк. Да си хваща торбичката. Малко сирене, доматки и на запад. То се е видяло, че дебелия мустак скоро няма да се оттървем от него. Иначе освен Симо Иванов, силно впечатление ми направи например и Димитър Димитров. Един нисичък защитник, но много борбен и бърз. Може според мен да се използва понякога вместо Генев или Минев.
Какво очакваш от сърбин? Те гонят бързи резултати без да мислят за развитие на клуба...
Имаме и един Стефан Станчев, който спокойно може да е заместник на Живко. Но къде е той сега? Пирин... Къде са ни нападателите? В Пирин...