Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Достанич се сети за юношите?

Мнениеот bigbonusprize » 24 сеп 2009 11:57

metodito написа:
kenta25 написа:Дали според вас ще им даде шанс за изява?Аз съм ''за''!Нека поне до края на първенство да са повечето титуляри нали виждате какво става като играят по 3-4 мача на сезон. Пример Николаи Димитров ''ХИЧО''

Ние сме "за", но той не е. Налага Симонович и Сърмов, Ортега...Тоя е ненормален. А аз не съм видял някой от титулярите на Рачко да са на йота даже от младите. Сърмов е много зле. А сравня ли го с Балтанов... Мале, мале. Ако сравня Ортопеда с Цачев ... Рачко е побърканяк. Да си хваща торбичката. Малко сирене, доматки и на запад. То се е видяло, че дебелия мустак скоро няма да се оттървем от него. Иначе освен Симо Иванов, силно впечатление ми направи например и Димитър Димитров. Един нисичък защитник, но много борбен и бърз. Може според мен да се използва понякога вместо Генев или Минев.

Какво очакваш от сърбин? Те гонят бързи резултати без да мислят за развитие на клуба...
Имаме и един Стефан Станчев, който спокойно може да е заместник на Живко. Но къде е той сега? Пирин... Къде са ни нападателите? В Пирин...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: Статията на Томислав Русев

Мнениеот Di Canio » 24 сеп 2009 11:58

tprodanov написа:Ми ти и като си кръстен на дядо си, пак некой твой неприятник мое да ти вика кур за тебе, което по твоята логика автоматично е кур и за дядо ти. Издиша ти логиката. Кръщаването на някого е един акт на признателност, и той трябва да бъде уважаван като такъв. Останалото са пуберски недомислици, както и неосъзнаване на нуждата от признателност към светлите хора в нашата история.

+1 от мен
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 12:05

tprodanov написа:Ми ти и като си кръстен на дядо си, пак некой твой неприятник мое да ти вика кур за тебе, което по твоята логика автоматично е кур и за дядо ти. Издиша ти логиката. Кръщаването на някого е един акт на признателност, и той трябва да бъде уважаван като такъв. Останалото са пуберски недомислици, както и неосъзнаване на нуждата от признателност към светлите хора в нашата история.

Само дето дядо ми не е Левски. Като името на дядо ми има още 10 хиляди, а името Левски е емблематично. С името Левски се свързват определени постъпки и идеи ! Аз лично не съпоставям живота си с живота ня дядо ми. Не цитирам негови мисли, не показвам неговият лик почти във всяко дерби, не твърдя че щом Левски е бил човекът на народа, то Левски ще е отбора на народа. Тоест вие правите тясна връзка между дякона и вашия отбор, която аз не правя с дядо ми. Така, че като се пее кур за Левски (отбора), тъй като вие правите връзка с дякона ... логично за мене значи, че малко или много се обиждат идейте на този човек.
Последна промяна от love_hurts на 24 сеп 2009 12:08, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 12:07

zlostar написа:
love_hurts написа: Въпреки че съм от ЦСКА

Общо мнения: 245 | Виж всички мнения на потребителя
(0.09% от всички мнения / 0.62 мнения на ден)
Най-активен във форум: Левски
(113 Мнения / 46.12% от всички потребителски мнения

Това къде пиша има ли значение от кой отбор съм ? Ако ти правиш такава логика значи си е за тебе. Във вашият форум целодневно има всякакви глупости, които ми пълнят душата. Забавно ми е да опонирам с вас !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Мнениеот Di Canio » 24 сеп 2009 12:11

Направо съм потресен от вас и ще кажа само едно последно ...

Jupheidi und Bumsfallera Israel ist bald nicht mehr da, Jupheidi und Bumsfallera es lebe der Terror,CSKA und die USA
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 сеп 2009 12:13

love_hurts написа:

Само дето дядо ми не е Левски. Като името на дядо ми има още 10 хиляди, а името Левски е емблематично. С името Левски се свързват определени постъпки и идеи ! Аз лично не съпоставям живота си с живота ня дядо ми. Не цитирам негови мисли, не показвам неговият лик почти във всяко дерби, не твърдя че щом Левски е бил човекът на народа, то Левски ще е отбора на народа. Тоест вие правите тясна връзка между дякона и вашия отбор, която аз не правя с дядо ми. Така, че като се пее кур за Левски (отбора), тъй като вие правите връзка с дякона ... логично за мене значи, че малко или много се обиждат идейте на този човек.

Емблематично е разбира се, емблематичен е човека, за това на него е кръстен отбор! Кое е чудното не разбирам, и това как променя ситуацията? Това си е акт на благородство! А негов лик ще има - нормално, и не само негов, ако си забелязал има и на други велики българи, знак на почит. Но при нас не сме си позволявали лика на Апостола да бъде изрисуван със смрадлив червен шал и цскарски екип, нали? Щото това си е гавра, както и да го гледаш. А отбора на народа го измисли един вестник. не български. И не е свързано с името му, а с привържениците му - народа. Щото ония другите ги караха от казармите, под строй. Едно издържано твърдение нямаш!

А относно обижданео на идеите - това си е отговорност на пеещия за курове, не ни го слагай на нас като отговорност. Ние пеем за идеали, за герои, за отбора си, вие пеете за курове. Кой каквото му е на сърцето..

krsn
Контакти:

Re: Батков каза колко пари е чакал (излъга)

Мнениеот krsn » 24 сеп 2009 12:21

И аз мисля,че през цялото време лъжеше!Най-малкото като говориш с някой е да го гледаш в очите,а Батков си гледа обувките,като напикан първолак!!!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 12:22

Това с кура, колкото са виновни ЦСКА, толкова и Левски. Не ми се спори на тази тема. Това си е мое мислене. Но като цяло не мисля, че това е начина, по които си показваме благодарноста към този човек. Защотот съм убеден, че 50-75%(в този интервал някъде) от хората, които са били на мача Левски ЦСКА не знаят кога е роден Левски. Няма да се очудя след 20-30 години да казват 1914 ...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 сеп 2009 12:27

Образованието на днешната младеж не е отговорност на клуба Левски. Клуба обаче, доста предизвиква интерес към историята, точно заради името си, начина си на възникване и историята си особенно в първите години на комунизъм. Можеш да бъдеш сигурен, че една значителна част от привържениците на Левски са доста наясно с историята на България, като тази част е много по-голяма отколкото в други отбори, в които феновете имат други интереси.
За кура - аз го виждам така - казвам кур за нещо - аз си нося отговорноста и смисъла, нали, не обвинявам теб? Щото би било тъпо да кажа - абе кур за ловхъртс, ама той е виновен??? Та просто ние не сме курове и куропоклонници, за това не пеем за курове.

Моето мислене е такова - уважавам някого, кръщавам каквото имам в негова чест- дали ще е фирмата ми, отбора, детето, кораб, лодка, агенция, квото имам. И така е нормално според българските традиции. Кой разбрал - разбрал, в турските традиции мое и да не е така.

simeon tzanev

Решение за Наказанието

Мнениеот simeon tzanev » 24 сеп 2009 12:29

Има ли инфо кога ще се събере комисията да потвърди наказанието, доколкото разбрах Левски няма да обжалват.

А и днес ли трябва да се реши къде да се играе двубоят?

Май се говореше за Стара Загора или Пловдив.

Върни се в “Архив”