И какво сега, като гледам мения по-назад в петък всички ще се надяват на Галата,ПСЖ или Малага/Порто.
Само че трябва да имат едно наум че почти винаги на 1/2 финал се класира и някой отбор изненада.
Champions League 2012-2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Champions League 2012-2013
MCMXIII написа:haha написа:Байерн-Реал
Барса-ПСЖ
Ювентус-Борусия
Галата-Порто (Малага)
Болднатите отбори продължават и всички сме доволни.
БиваВсе пак изчакай да минат мачовете довечера. ВЛ все още има представител в ШЛ!
Жребият познаеш ли го, значи си поне Делфийския оракул
Арсенал, ако ги бориш че имат шансове.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Pichichi написа:И какво сега, като гледам мения по-назад в петък всички ще се надяват на Галата,ПСЖ или Малага/Порто.
Само че трябва да имат едно наум че почти винаги на 1/2 финал се класира и някой отбор изненада.
Ем Борусия... Това малка изненада ли ще е?

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
doktora25 написа:megan fox написа:doktora25 написа:Дано поне Порто бие днес. Няма да го понеса ако има повече испански, отколкото немски отбори на 4-финалите.
Я ни припомни кога е бил последният случай, когато на 1/4 финалите да е имало повече немски отбори, спрямо испанските...Няма нищо изненадващо в това, в момента испанският футбол е далеч по-добър от немският, както на клубно ниво, така и на национално.
Че е било отдавна, отдавна е било, но това не отменя казаното от мен. Крайно време е за кардинална промяна в разпределението на силите. А колкото до клубното и националното ниво много трудно можеш да ме убедиш, че потенциалът и броят качествени играчи при испанците е по-голям.
Ами загледай кой е актуалният световен и европейски шампион по футбол (замисли се от колко години диктуват модата в националният футбол) и ще ти стане ясно кой има по-голям потенциал и по-качествени играчи. Резултатите сами говорят за себе си, без да ми се налага д те убеждавам.

Sardukar написа:ПП Нека Барса играе с ГалатасарайТака или иначе няма да има интрига, с който и да играят. Бтв таман и ВОЖДА да вкара 2-3 гола в ШЛ......
Извърташ ми думите. Няма да има интрига точно ако се паднем с отборче като Галата... Я да ни се падне някой като баварците, РМ или Юве... интрига не само, че ще има, но и мачовете ще са супер интересни. Просто и тоя сезон не прави изключение и имаме 3-4 много силни отбора и още толкова дето да са пълнеж... и всичко опира до жребият какъв тип отбор ще ни се падне: стойностен съперник или пълнеж, с който мача да е протоколен...
П.П. А колкото до кюмюра... време му е някой да му строши краката и да го прати в пенсия, защо тази възможност да не се падне на Маскерано

Sardukar написа:MCMXIII написа:Отзад напред. Вчера вожда/Диди/котдивоарецът/тоз-онзи-и-еди-кой-си показа че знае какво е футбол. Обаче отдавна е минал пика си. Сиреч не впечатли.
Относно Видал, че Байерн го били искали. Колко да са го искали? Ако много са го искали, да го иматСправка Нойер, Мартинес, Пеп Гуардиола. И те така.
Дано тази вечер станат хубави мачове! Пък жребият после.
П.П. Всъщност днес ще съм на много важен мач на "Стадиона на мира"! Те там ще да е спектакъл
Не съм ли ти казвал, че съм малко много злопаметен![]()
http://www.lokoplovdiv.sportal.info/news.php?news=316922
Типичен пример за лисицата и киселото грозде...

Но така става като баварците не са свикнали да им отказват и да ги правят на глупаци. В Германия са свикнали да вземат, когото си поискат и да държат съперниците си обезкървени, но тук-там се намират и играчи в Бундеслигата, които имат топки да се опънат на баварският колос и да ги пратят за зелен хайвер.
megan fox написа:doktora25 написа:Че е било отдавна, отдавна е било, но това не отменя казаното от мен. Крайно време е за кардинална промяна в разпределението на силите. А колкото до клубното и националното ниво много трудно можеш да ме убедиш, че потенциалът и броят качествени играчи при испанците е по-голям.
Ами загледай кой е актуалният световен и европейски шампион по футбол (замисли се от колко години диктуват модата в националният футбол) и ще ти стане ясно кой има по-голям потенциал и по-качествени играчи. Резултатите сами говорят за себе си, без да ми се налага д те убеждавам.![]()
Аз не ти говоря за близкото минало (последните 5-6 години), ами за близкото и среднодалечно бъдеще. Може Барселона и националният да имат оптимална 11-ца, която да постига успехи, но разполагат с "къса резервна скамейка" и особено в последно време имат неясноти относно атаката, Торес ли да я води, Вия ли, Фабрегас ли, със ли без ли нападател да играят и т.н. А и двата отбора са много зависими от играта на Шави и Иниеста.
Докато Байерн, Дортмунд, бундестимът разполагат с поне по двама равностойни заместници за всеки пост. Освен това Бундеслигата всяка година бълва нови и нови таланти и реформите, които се направиха преди няколко години започват да дават резултати и това неминуемо ще се отрази и в евротурнирите през този и през следващите сезони. Като прибавим и пренасищането с успехи на Барселона и испанския национален (може би само играчите на Реал правят изключение), мисля че не е трудно да се предскаже какво ни очаква в близко бъдеще.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
Прав си за немския футбол и според мене още 1 2 години и ще диктуват и ще изнасят лекции. Въпреки това искаш да кажеш че Барселона не бълва играчи ли ? Ми тоя отбор в момента главните единици всичко е от школата и със сигурност като дойде време ще бъдат заменени от също толкова класни играчи от школата.
Водещ производител на дограма предлагащ и пвц дограма с безплатен монтаж и доставка.
А защо си мислиш, че в Испания от школите не излизат нови и нови играчи...
Това, че засега Дел Боске залага на опитните си играчи не означава, че няма какво ново да използва. Напротив, задава се нова генерация от супер играчи, които им трябва само малко опит и доошлайфане и бъдещето на Ла Фурия ще е подсигурено.
Монтоя, Варан, Мората, Тейо, Тиаго, Негредо, Де Хеа, Иско, Дейлофеу, Серхи Роберто... все невероятни младежи с много качества и голямо бъдеще пред тях, стига да не ги удари звездомания и сами да се провалят. И това далеч не са всичките има още доста...
Реално само на позициите на Касиас, Иниеста и Шави нямат други трима толкова добри играча. Фабрегас, Силва и Мата просто не са толкова добри и не могат да заместят толкова добре двамата "близнаци", но сами по себе си никак не са слаби като халфове (Фабрегас в момента е трагичен, но да приемем, че е кофти форма) и всеки треньор би се радвал да ги има в състава си.
Касиас няма алтернатива, Валдес не е достатъчно добър, но пък да видим Де Хеа какво ще постигне, докато стане време Икер да предаде щафетата. В защитата нямаш проблеми... вече на всеки пост има доволно много играчи. Само събери футболистите на Барса и Реал и имаш защитници за два отбора + кой да продължи да играе и като се пенсионира Пуйол:
Арбелоа, Алба, Пике, Рамос, Монтоя, Албиол, Варан... Една двойка ЦЗ Пике - Варан (Рамос също е опция и ще играят тия двама, които са в най-добра форма)... никакви проблеми, на бековете Алба и Монтоя. Опорните халфове също са ясни - Алонсо и Бускетс, има и от къде да се вземат резерви.
В нападение... Торес му е крайно време да види вратата, но да не забравяме страхотни играчи като Йоренте и Солдадо! И двамата могат отлично да играят като тарани, Вия е ясен, в Мората, Негредо и Иско има много хляб, Тейо е супер талант също, Куенка и него да не го забравяме. Отделно, че изобщо не се знае какво ще се пръкне от школите на Барса, Реал, Валенсия, Атлетик Билбао... - все люпилни на таланти, като напоследък все повече почва да се набляга на юношите. Най-после на президентите на клубовете им дойде акъла, че така е далеч по-лесно и ЕВТИНО. А това е предпоставка за дългосрочни успехи и на Ла Фурия. 

Монтоя, Варан, Мората, Тейо, Тиаго, Негредо, Де Хеа, Иско, Дейлофеу, Серхи Роберто... все невероятни младежи с много качества и голямо бъдеще пред тях, стига да не ги удари звездомания и сами да се провалят. И това далеч не са всичките има още доста...
Реално само на позициите на Касиас, Иниеста и Шави нямат други трима толкова добри играча. Фабрегас, Силва и Мата просто не са толкова добри и не могат да заместят толкова добре двамата "близнаци", но сами по себе си никак не са слаби като халфове (Фабрегас в момента е трагичен, но да приемем, че е кофти форма) и всеки треньор би се радвал да ги има в състава си.

Арбелоа, Алба, Пике, Рамос, Монтоя, Албиол, Варан... Една двойка ЦЗ Пике - Варан (Рамос също е опция и ще играят тия двама, които са в най-добра форма)... никакви проблеми, на бековете Алба и Монтоя. Опорните халфове също са ясни - Алонсо и Бускетс, има и от къде да се вземат резерви.

Мегън, съгласен съм с написаното от теб, само лека корекция -Варан, поне към днешна дата, няма как да играе в Ла Фурия.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]