venger написа:onegavon написа:sin4ec написа:Ей го и тоя, пейства ни ГА тука... В тази тема имаше много спорове, някои от тях доста стойностни, много факти се изнесоха и изясниха, сега накрая да се осира не е работа!
Ти модератор на темата ли си ? Като не ти харесва що щеш тука?
Човекът не е модератор, но е прав за това, че тази статия е чист спам. И не заради това, че в т. нар. "статия" няма истина. Тъкмо обратното. Всеки усеща, че спонсорите се прехвърлят към Левски, постоянно се шушука за това защо Иво Тонев е назначен в Левски. Нов стадион, нови спонсори, свързани с нарастващото енергийно влияние на Русия в България и т.н.
И какво се прави? Насочва се негативизмът към Левски, защото е най- лесно. Излива се помия по нас, защото някой трябва да задоволи хейтърските си щения. И всичко това вместо да се потърси реална сметка на управляващата клика за това защо средства и връзки се прехвърлят само към едни фирми, само към едни предприятия, а не към всички?
Не ми е приятно да се обижда по такъв начин моя отбор. Но още по- неприятно ми става да гледам как никой не вижда реалната причина за тази ситуация. Идват и избори и всички пак ще подходят първосигнално.
Формата на тези писаници е грешна. И най- вече фактът, че са надраскани от хора, които не виждат по- далече от носа си. За читателите и вярващите им важи същото. С цел да постигнат допълнително напрежение или с цел да гонят користните си цели тези хора умишлено разделят, пораждат безсмислени спорове за това "на кого му е по- голям".
Ние феновете не сме врагове. Ние заедно ще избираме бъдещето на тази държава, в която заедно живеем. Болно ми е, че така ни разделят. Да, не можем да отречем истината, тя е една, но не трябва да се опорочава, не трябва.
И няколко въпроса като за последно. Какво като ще имаме нови спонсори и нов стадион? Какво ще спечеля аз лично от това? Ако този стадион е единствен, добре ли ще е това за останалите клубове, за останалите фенове? Как ще гледат те на нас? Помислете за тази ситуация.