karuzzo написа:puhisamolevski написа:Айде стига с глупостите...
Пребиха ни един мач - голяма работа, случва се. Пак ще се почнат генералните изводи за Батков, възгласите за оставка (като допреди 3 мача му пяхме името на Ратко) и тн.
Кой беше президент като бяхме в ШЛ, а? Батков прави глупости, но не е виновен, че Ортега не може да играе и че Гаджев е контузен.
Важно е само Достанич да си направи изводите (които според мене са ясни като бял ден) преди дербито и преди мача с Виляреал естествено (там трябва просто да играят кадърно)
Има потенциал в отбора, но някои от псевдофутболистите трябва да ги няма. По-добре да пуска Балджийски, Еньо или Табаков вместо Ортега и Христов. Видя се, че Йовов е изключителен футболист, който независимо от всичко заслужава място в отбора. Тасевски трябва да е твърд титуляр, Зе има много бъдеще. Бардон и Симонович помагат само с опита си, в защита няма какво да се променя (за жалост). Генев евентуално може да замества алкохолика, ама все пак май Рабех си е по-добър.
Пич,пусни си диема и виж какво е футбол
Пич, в сърцето ми има само 2 отбора - Левски и Националния. Играта на всички други отбори ми е безразлична, дори и когато съм пуснал еврофутбол

Манолев е вкарал за ПСВ срещу Рода