Трудно се пише и говори след такъв мач, но все пак ще го направя! Първо искам да кажа, че не се имам за разбирач и за най-големия левскар! Едва ли има син фен, които да не го боли след снощи... Снощи на терена играеше само едно момче- ПЛАМЕН ИЛИЕВ!!! За съжаление, отново вратарят ни е център на вниманитето.... Всички искахме да видим Опоку в игра- е, видяхме го! Разочарова ни, както разочарова и Пелето! Добре, че дадоха дузпата на Базил, че иначе хептен нямаше да чуем името му! Марсиньо се опитваше да излъже половината отбор на Сараево, ама така НЕ става! Гаджев много слаб... Прохазка тича цял мач, но с нищо не го запомнихме! Старокин се опитваше да подкрепя Райков по крилото, ама и неговото центриране, и това на Мюлдер са олеле майко

Или няма да я вдигнат, или ще са едни балониии, че "топката пада с две кофи сняг от небето". И изобщо Иво Иванов не е единственият виновник за загубата! Трън в очите ви е и само това повтаряте, но е време да погледнете реално на нещата! Ако трябва да обобщим... снощи босненците направиха за смях ЛЕВСКИ! Тъжно е, боли ни .... от снощи положителни неща не можем да извадим! Видя се, че с двама контузени (Рамос Ели) ЛЕВСКИ издиша! Нямаме дълга скамейка, не е нормално да разчиташ на юношки да ти решават мача в последните 10 мин.! Иии, НЕ, НЕ плюя по отбора! Досега не си бях позволявал да критикувам, но е добре да си кажем истината в някои моменти! Надявах се, че играта ни ще е по-добра от първия ни мач... бях оптимист, но за съжаление снощи бяхме по-зле! Единственото положително в по-широк мащаб е, че след тези срамни отпадания, току виж клубовете и феновете се обединят... и се замислят над своята политика и т.н. .......