Ахахах и какво излиза, ти изкарваш, че Левски е бил повече подкрепян от властта преди 89-та и едва ли не е бил отбора на властта тези години, а ЦСКА просто са били много силни и затова имат два пъти повече титли от Левски !!! Трябва да си изключително нагъл да сравняваш титлите спечелени в България през режима с титлите на Селтик или Рейнджърс във Шотландия... по-смешно сравнение едва ли може да има. И какво е името на Левски, какво общо имате с Апостола ли... е какъв е този въпрос айде кажи ми... разясни какво точно питаш ? Какво може да имаме общо с Апостола, освен че е патрон на отбора ни и това име са му дали създателите ни... Така и не разбрах кво общо има нашето име с вашето, което знаем по кой пример е създадено и от кой. Тотални глупости и лъжи пишеш, ама не знам как може някой така да пише... аз не мога да го разбера това нещо.anyone
Лично съобщение
Това което пиша е просто ответна реакция на вашите писания.Прочети внимателно фактите,които съм изнесъл по тая тема.Аз просто се мъча да оборя вашите твърдения,че ЦСКА е комунистически отбор.През тоя период всичко в страната,включително и Левски бяха собственост на комунистите.Не напразно те изпратиха през 1985 година Батков на работа в клубът ви за да го "оправи"! Всеки си има мнение по въпроса дали Левски е бил отбор на властта.Според мен фактите сочат,че през тия години вие имахте сериозна подкрепа,но всеки има право на мнение по въпроса.Ако прегледаш постовете ми,че видиш че никога не съм повеждал такъв спор без да бъда предизвикан от измислиците на някой син фен за "комунистическото минало на ЦСКА".Гледайте си в своята купичка,за да не гледат във вашата.И накрая смятам че е крайно време да се спре със тия шикалкавения.Какво смешно намираш в примера с титлите на Селтик и Рейндърс?Дадох тоя пример,защото по подобия на нашия и Шотландския футбол е двуполюсен.Да те попитам тогава за поредицата от титли на Реал през 60-те години!За тях вината не комунистите ли е или на Франко?

Значи за другите става,но за кръвния враг,не!В предишния си пост обясних причината за тия наши титли,дето поколения на ред ви бодат очите.Никой не е виновен за това,че през тоя период отбора ви е бил пълна скръб и чак след обединението ви със Спартак,взимайки 7 играча от милиционерския отбор,стъпвате на краката си.Обединението ви донесе 5 титли и 3 купи с играчите на Спартак!Това са историческите факти,а не слухове.Сега в интернет има всичко.Провери и ще видиш,че не съм излъгал нито с една дума!Крайно време е да погледнете истината в очите.Всеки има неудобни моменти в миналото си,но трябва да се поучи от тях,а не да търси такива в миналото на другите.Миналото не може да се промени,само можем да се учим от него и да не допускаме отново грешките си!
Пожелавам ви успех на реванша срещу чехите,чъпреки че не виждам голями шансове за вас,както и за нас в Москва.Все пак топката е кръгла и като всяко нещо от женски род не подлежи на логично прогнозиране