Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gong
Контакти:

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот gong » 20 авг 2009 00:13

hegemon написа:
gong написа:
hegemon написа:А вие за каде сте с клоуните от Ботев и Сливен !!!!

Аз съм си от Черноморец, глупако. Как така плиткоумният ти мозък реши, че съм от Ботев или от Сливен?

явно тиси плиткоумен ...я пробваи пак!
То се вижда кой е плиткоумен... Наблегни на четмото и писмото и тогава ми давай оценки, олигофренино! И какво от това, което казах, не ти хареса - че не ставате за европейския футбол ли? Ами че то това го знаят и децата от детската градина, бе... Явно ти си по-глупав и от едно дете, щом не го осъзнаваш.
Последна промяна от gong на 20 авг 2009 00:14, променено общо 1 път.
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 авг 2009 00:13

unist_gp написа:
groti написа:
unist_gp написа:не е виновен Ратко, ами виновен е оня алкохолик, който трябваше да разузнае дебречен ;)

Надали Здравков е виновен,че Ратко пусна Минев като знак "тук сте с предимство" ? Или пък,че халфовете просто не знаеха какво да правят? Или,че при статични положения не можеха да се подредят. Да не говориме за невъзможността им да спрат топка,да подадат и т.н.

не се ядосвайте, така е във футбола. веднъж печелиш, друг път губиш. важното е,че ще имаме още много мачове в евротурнирите поне до нова година ;)

Друго щеше да капнат 10 млн. Не,че щяха да са в моя джоб,или твоя,но все нещичко щеше да остане и за Левски. Имахме уникален шанс :( За поредна година. Прави сметка,ако си използвахме шансовете последните 2 години,колко напред щяхме да сме финансово.
110 години любов!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 20 авг 2009 00:13

и стига сте обиждали футболистите - утре пак на тях ще разчитаме да мачкат чорбата и те ще го направят за нас. САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот vladitol » 20 авг 2009 00:14

delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля :!:

да,но имаме голям шанс да отидем при големите пари и силните отбори
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
drkrasi
Контакти:

Г.Петков пропуска ли реванша?

Мнениеот drkrasi » 20 авг 2009 00:15

Г.Петков пропуска ли реванша? има 2 жълти картона доколкото си спомням

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 20 авг 2009 00:15

delqnski47 написа:
jusi написа:
delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля :!:

Лига Европа не върши толкова работа на нас ни трябват пари Мн пари а ШЛ дава повече от ЛЕ .. затова толкова се бутахме за ШЛ за Европейски футбол трябват пари а при нас такива няма

Не се обиждай но според мен отбора ви не е готов физически и по всякакъв начин за ШЛ!Целта на Батков беше да върнете пенсионерите ''които имали опит в турнирите''(това с връщането на старците за мене беше груба грешка) да влезнете в ШЛ,да земете пачки и чаааак тогава да правите селекция :!:

Ем иначе няма пари или да се надяваме Чорни да даде някой друг лев..... То е ясно че Батков не издържа отбора сам.. има някой в сянка който му помага

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 20 авг 2009 00:16

i panatinaikos padna ot sparta,no posle gi smaza ;) taka 4e vi pojelavam uspeh. nqmam kirilica

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?

Мнениеот groti » 20 авг 2009 00:16

Два са наистина. И двата изкарани по един и същ начин. Дали пропуска,не знам. Мисля,че да.
110 години любов!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 авг 2009 00:17

Мнение от друг форум:

Според мен от УЕФА са виновни за загубата!!! Не може мачовете за ШЛ да са от 21:45 angry.gif Йовов и съотборниците му по това време вече мислят само за клубове и дискотеки focus.gif Предлагам да пуснем една петиция за промяна на началния час icon_exclaim.gif
Изображение

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Наско в студиото

Мнениеот Lyubooo » 20 авг 2009 00:17

и аз забелязах че беше в някаква еуфория от това че на Левски не му вървяха нещата!
определено ми стана кофти докато го слушах и се запитах нарочно ли са го поканили за да развали синия празник или от ПРО.БГ са се излъгали че той е левскарин!
като обща картина обаче той откак е извън клуба все го критикува и за съжаление от там постоянно му дават материал за коментиране!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”