Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Потенциални проблеми за утре

Мнениеот delpi » 19 авг 2009 15:54

apostola13 написа:петков,вагнер,бензукан,рабех,топузаков,това по принцип трябва да е защитната формация,като двамата мароканци трябва да са централни защитници.незнам защо не ги играят по този начин???? топчо е играл десен бек и незнам защо не го пробват пак там.има достатъчно опит,едва ли ще е проблем.минев и миланов като цяло са слаби футболисти,това е мое мнение.за халфовата линия най добър вариант беше с гаджев тасевски и бардон. симонович и сърмов резерви.крилата са ясни зе и жо като там ицо и ники са им подгласници.за нападението...ми там левски исраха едно голямо лайно като не взеха жоб това лято!!! иначе лили иванова е пълна пародия на футболист,това ще се види и утре вечер когато и малкото положения които има ще бъдат в аут или нещо такова.тоя пропуск в перник оня ден показва само и единствено сложни психологически проблеми и това е съвсем сериозното ми мнение.не може да изпуснеш такова положение.след това изпуснатата дуспа само потвърждава горенаписаното за жоро христов.смятам че достанич не трябва да го играе утре.напротив трябва да играе ортега.това е един футболист в който има много хляб и по принцип има много добро пласиране и нюх към гола.така или иначе утре мача ще е много много тежък.очаквам 0-0 или 1-0 но не трябва да допускаме гол.даже съм навит да играем на контри.реванша ще е по-различен,защото все пак за него се взима под внимание резултата от първата среща.левски като цяло играе по-добре навън.дори и миналата година спомнете си мачовете с бате и жилина.надиграхме ги навън макар и за два пъти по 1-1.ако има нещо интересно да се случи утре,то ще дойде от зе или седрик.:)))) палим свещи и пълниме утре герена ,да им вземем акъла на маджарите с публика:))))

Жоро Христов = Лили Иванова :?:
:)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: А транспорта след мача

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2009 15:55

krix написа:Фирма "Говедото днес, ще бъде говедо и утре" предлага транспорт от поляната пред Герана, до съответната поляна. Цената е 10 лв., а за най-мучащите говеда ще има отстъпка

Муууууууууууууууууу изкам бесссссс пари мууууууууууууууууу

Потребителски аватар
Aut vincere aut mori
Контакти:

Re: Напред лавина

Мнениеот Aut vincere aut mori » 19 авг 2009 15:55

niki87 написа:вци4ки левскари дове4ера на стадиона,да подкрепим наи-великиа отбор

4 НЕ Е БУКВА :!: :roll: Другите грешки нИАма да ги коментирам :!:

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 19 авг 2009 15:56

Миналият път през 2006-та имаше, но засега нямам инфо аре аз съм лесен 30мин.пеша ама тез от по -далечко.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 авг 2009 15:56

Не, бъркаш, тъй като говедата сме отбор на всички власти, ние сме подкрепяни и транспорта ше е безплатен. От друга страна, в Борисовата градина такъв проблем не се очаква, поради липса на фенове за извозване.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Къде е Боян Табаков ?

Мнениеот delpi » 19 авг 2009 15:56

Делибаш написа:Аз знам, че е контузен! Ама да питам, Лъчо като не е и като нямаме десен бек защо не е в групата с дебърцините?!!! :mrgreen:
Пак опираме до тъпотията и недалновидността на ръководството спрямо собствените кадри!... :geek:

Ами Лъчо по този начин изглежда напълно отписан за отбора. Поне да го бяха преотстъпили и него до Нова година, след като не го използват. Да се надяваме, че поне за шампионата ще играе чат пат...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 19 авг 2009 15:58

tprodanov написа:Не, бъркаш, тъй като говедата сме отбор на всички власти, ние сме подкрепяни и транспорта ше е безплатен. От друга страна, в Борисовата градина такъв проблем не се очаква, поради липса на фенове за извозване.

тъй като те ще се върнат с колите си и няма да им се досвидят няколко лева

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 19 авг 2009 15:58

krix написа:Фирма "Говедото днес, ще бъде говедо и утре" предлага транспорт от поляната пред Герана, до съответната поляна. Цената е 10 лв., а за най-мучащите говеда ще има отстъпка

Много си остроумен. Ела довечера на стадиона и ми кажи тия приказки в лицето и ще ти разбия свинската зурла!
Изображение

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 19 авг 2009 16:00

Да да и така не разбрах има ли с какво да се пребереме после ако някой има достоверни новини по въпроса да сподели :)
ORIGINALNI...BE =)

dicanio
Контакти:

Мнениеот dicanio » 19 авг 2009 16:01

И аз за първи път се чудя как да се приера.ДО са доакто си живеех в Банишора няма грижи мааа са с тоя тъп студентски няма прибиранка то и такси не можеш да си хванеш

Върни се в “Архив”