|Georgi написа: Аз съм фен на Левски, но в случая се държа обективно.
Чудя се така обективен ли беше, когато наказаха Дембеле само с 2 мача за удар на съдия? Защо не поиска увеличаване на наказанието?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
|Georgi написа: Аз съм фен на Левски, но в случая се държа обективно.
Hrabar написа:В такъв ден, след подобно решение от ДК на БФС и след диагнозата на Стенли, можем да разсъждаваме защо левкемията не покосява тези, които го заслужават, а се лепва за тези които не го заслужават!?!
mistreated написа:|Georgi написа: Аз съм фен на Левски, но в случая се държа обективно.
Чудя се така обективен ли беше, когато наказаха Дембеле само с 2 мача за удар на съдия? Защо не поиска увеличаване на наказанието?
david_villa написа:К*р за дисциплинарната комисия! Вече ми се гади от тия смешници!
|Georgi написа:mistreated написа:|Georgi написа: Аз съм фен на Левски, но в случая се държа обективно.
Аз какъв съм за да поискам?
Да са го наказали! Ако го бяха наказали- нямаше да се оплаквам и щях да го приема. Влязох просто за да ви покажа правилника и да видите, че бфс си е в правото. : ]
percival написа:magichko написа:percival написа:А нещо като лишаване от домакинство заради маймунските звуци и хвърлянето на предмети по футболисти и длъжностни лица ?
да си чул ? да си видял хвърлени предмети.. не нищо няма... единствено ПРИСО !!!! много добре на камерите се видя как бе ударен при прибирането на Присо един от помошник лекарите ни с бутилка !
Явно делегатът не го е описал що не е видял такова нещо .
АКо имате поне малко останала чест ,Вие всички "изроди" от БФС напуснете веднага !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта