Мнениеот Linky » 26 мар 2012 20:02
До анкетата:
Вуцов и Ясен Петров мисля че нямат шансове да станат скоро треньори отново. Помним как уволниха Вуцов след 1 мач с Бате едва ли ще го върнат. А Ясен на скоро беше уволнен, айде стига и на него не му беше дадено време да работи, няма да го върнат. Още малко ще има опция за Костов.
Херо вече изказа мнението си и че няма да приеме подобно нещо и че иска да е близко до семейсвтвото си в Бургас - няма начин.
ЛюПко Петрович (не Б) е добър вариант и мисля че ще ни се отрази добре, проблема е че никой от ръководството не го взима на сериозно и за мене шансовете той да стане нов треньор са около 0.0001% , остаря и вече са го отписали,което е грешка, но няма как да им го кажеш. Трябва да добавим, че и той е чужденец, а ръководството каза че избира между българи, така че няма смисъл да е даже в анкетата, както и Бардон ,който нито има нужния опит , нито е вариант. Един друг много добър чужд вариант е Муслин , който ни беше на чело, но и него няма смисъл да го дискутираме
От останалите варианти мисля че няма смисъл да се назначават Емил Велев, Стоилов и други бити карти. Единстевните бити карти, които на този етап си заслужават са Херо и Люпко, но няма шанс те да станат треньори на Левски, обясних защо. Стоилов е бита карта, която не мисля че може да даде нещо на отбора вече и ще иска да върне Наско, който трябва да стои далече от Левски - интригант. Велев още не се е доказал, трябва да го наблудаваме и да видим как ще продължи да работи като треньор. Ако се представя добре след няколко сезона и сме закъсали, тогава става, а и поне до лятото не е вариант защото си има отбор. Остава Илиан Илиев, който до сега не е печелил някаква титла и купа , което е притеснително , все пак без обиди Берое не е отбор с претенциите на Левски. Но мисля че е добър вариант, проблема е че ще дойде чак лятото евентуално.Сега се сетих и за Стефан Грозданов - Прекрасен вариант и въпреки че ни е бил треньор заслужава да се върне , има какво да даде. Проблема при него е същия като при Люпко - стар е вече и смятат, че няма смисъл и че футбола, който практикува е демоде, но не е така, няма как да им го обясниш за жалост. И при него шансовете за назначаване са много минимални.
За краткосрочни варианти само Гонзо и Радуканов. И към двамата нямам нищо против и на този етап това е най-добрия вариант, но ако назначат Радуканов не трябва да го уволняват лятото, дори и да нямаме успехи.
От всичките тези варианти, мисля че за жалост Стоилов има най-голям шанс да стане , подгласян от Гонзо и Илиев (от лятото), като евентуална изненада може да е назначение на Радуканов, което мисля че е около 5% възможно, всички други варианти ми изглеждат с нищожен шанс. За мен най-доброто решение от тези тримата ще е ако Гонзо остане на чело до лятото пък после Илиев го смени. Няма смисъл от Мъри - ще видите.
САМО ЛЕВСКИ!