П.С. Лудогорец- безупречни, както всеки мач... само вие заслужавате дубъл и участие в ШЛ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Пловдивчанинът написа:Не съм очаквал и нещо по-друго, естествено че се надявах на чудо, но уви. Иначе не смятам, че резултатът отговаря на играта. Мачът беше много слаб и от двете страни, просто Лудогорец успя да си вкара положенията. А при 2-рия грешка в защита топката не успяхме да изчистим, а при 3-ия според мен имаше нарушение на Кабасале, мисля че беше срещу Шведа, но все пак и съдиите нямаше как да го видят. Червеният картон на Венци незнам дали е заслужен, защото не видях добре ситуацията, но ако беше останал в игра най-вероятно щеше мачът да свърши 1:0 за Лудогорец. Нашата публика е велика и го доказа и в този мач, всички изпратихме момчетата както подобава с аплодисменти и с най-хубавата ни песен за ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ. Освен това изпратихме и Данчо Минев с аплодисменти какво по-хубаво от това, eдин от играчите, който е винаги добре дошъл на Колежа направил е толкова много за нас и всеки мач даваше всичко от себе си. Сега вече се съсредоточаваме единствено върху първенството и в неделя няма друга алтернатива освен победата. А относно Лудогорец не се и съмнявам, че ще направят дубъл.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта