Синьо сърце написа:donDiego написа:Синьо сърце написа:...че нямаш никакво инфо и стреляш напосоки. Нищо ново под слънцето! Далече си от истината.
А ,то инфо има за пред хората,но тя не каза кой стои зад имената на спонсорите,защото тук има хора,които отдавна са проучили,че VTB няма нищо общо с ВТБ и Велчевците.Сега постреляй ти ...в целта,да не забравиш да уточниш за колко време е договора,че кранчето още не е текнало,а в края на годината ще пресъхне и ще трябват нови разходиза надписване на тениските ...нещо между бадем и макадамия
Аз съм стрелял отдавна. Сега пък за велчевците ли се хванахте,голем сеир.![]()
![]()
Договорът е без значение за колко години е, защото парите идват от друго място. Но все пак руснаците най-вероятно ще останат спонсор за още години.Но бъркаш спонсорство със собственост-там е ключето...Извъртяхте 5 варианта и ги изоставяте-защо ли? Що не пробвате с МОСАД или Сендеро луминосо? Може и да хване дикиш,а?
Ти да не си преродения Айнщайн е,само за вероятности говориш,без никви факти..............Нали си мноо запознат,запознай ни и нас ,да не се заяждаме за финансовия феърплей ве мен