Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Re: Цачев в пирин???

Мнениеот ТаралежВгащите » 07 авг 2009 20:31

пичове , я не разсъждавайте като тъпи прасенца ... щом го дават там значи очакват нападателите да са повечко, а това означава , че ще има покупка на такива ..... според мен в Левски ще дойде поне един класен нападател още след мача с Дебреце на Герена, защото ще е ясно че вече сме класирани ......... Цачев нека да се обиграва , а в групите на ШЛ ще ни трябват опитни момчета ....
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Сърмов??

Мнениеот smash_the_reds » 07 авг 2009 20:35

zippy написа:какъв гръб има тоя бездарник в Левски? Той е най-слабия в отбора и продължават да го налагат. Кажете на мача с баку колко пъти го видяхте да пипне топката, че аз от стадиона не го видях и 1 път да играе с топката, бяхме -1 целия мач.

Тук съм напълно съгласен!!!
Изображение Изображение

BENI
Контакти:

Мнениеот BENI » 07 авг 2009 20:37

ZYPPI ТИ СИ ОТ ТАЗИ ТЪПА ЧАСТ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ, АКО ВЪОБЩЕ СИ ФЕН НА ТОЗИ ТИМ, КОЯТО ЗНАЕ САМО ДА КРИТИКУВА

Потребителски аватар
KingForadayy
Контакти:

Мнениеот KingForadayy » 07 авг 2009 20:50

И мен ме шокира , че такъв играч е в националния .Стоилов съвсем се е побъркал.Не стига дето всеки път вика неэнайно эащо Рангелов е Домовчийски , които са най- слабите нападатели в момента от всички играещи в чужбина. :evil:

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 07 авг 2009 20:51

Г.С. е уникално бездарен , дори не заслужава да му се споменава името . С баку трябваше да го изгонят в 30-тата мин . този човечец няма верен пас напред ,прави само фаулове , този е пълен безумец , няма такова недоразумение . бие некви шутове от 100 метра ( ако от 30 шута оцели 2 пъти вратата ше е добре ) и става национал . О БОЖЕ ГОСПОДИ , БИХ КАЗАЛ АЗ!!!!!

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 07 авг 2009 20:54

danko_28 написа:
zippy написа:какъв гръб има тоя бездарник в Левски? Той е най-слабия в отбора и продължават да го налагат. Кажете на мача с баку колко пъти го видяхте да пипне топката, че аз от стадиона не го видях и 1 път да играе с топката, бяхме -1 целия мач.

Леле!!!! За мен той беше най-добрия с Баку

Най ГРУБИЯ ЛИ КАЗА? ЩОТО АЗ ТРЕПЕРАХ 69 минути ДА НЕ ОСТАНЕМ С ЧОВЕК ПО МАЛКО ,ТОЯ СИ НЯМА ХАБЕР ОТ ФУТБОЛ И КОГАТО ПОПАДНЕ НА СЪВЕСТЕН РЕФЕР,ЩЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН СЛЕД 4 ГРУБИ НАРУШЕНИЯ ,НА МАЧА С БАКУ ГИ НАПРАВИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ВЕЧЕ ВИСЕШЕ С ЖЪЛТ КАРТОН ,БЕШЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАН ОТ СЪДИЯТА БЕЗКРАЙНО МНОГО ПЪТИ,СПОМНЕТЕ СИ ПОСЛЕДНИТЕ КАДРИ СЛЕД КРАЯ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ ,РАЗГОВОР МЕЖДУ СЪДИЯТА И СЪРМОВ,ПО ЖЕСТА НА РЕФЕРА СЕ РАЗБИРА ЧЕ ПРИ ОЩЕ ЕДИН ТАКЪВ ФАЛ ТОЙ ЩЕ ГО ИЗГОНИ,АБСОЛЮТЕН БЕЗХАБЕРНИК ,ЗАКЪСНЯВАЩ ЗА ЕДИНОБОРСТВАТА С ПРОТИВНИКОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ. НЯМА МЯСТО В ЛЕВСКИ,АЗ КАЗАХ.С А М О Л Е В С К И !!!
Изображение

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 07 авг 2009 20:54

добре де не е във форма ... ама няма и кои да го замести в момента :!:
1914

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 07 авг 2009 20:58

golasimo написа:Г.С. е уникално бездарен , дори не заслужава да му се споменава името . С баку трябваше да го изгонят в 30-тата мин . този човечец няма верен пас напред ,прави само фаулове , този е пълен безумец , няма такова недоразумение . бие некви шутове от 100 метра ( ако от 30 шута оцели 2 пъти вратата ше е добре ) и става национал . О БОЖЕ ГОСПОДИ , БИХ КАЗАЛ АЗ!!!!!

:shock: :shock: :shock: а ти си още по-тъп и от Зипи ... как може толкова неразбиращи играта да имат самочувствие да изказват толкова крайни мнения????.. Сърмов и Гаджев са бъдещето на халфовата линия на Левски за години напред!

съдията му извади изключително пресилен картон, който повлия на играта му... все пак за играч, който се очаква да спира противникови атаки и контри не е комфортно да играе цял мач с картон и да трепери при всеки фал, че някакъв заблуден тип може да реши да го изгони само да се направи на интересен

по същия начин изгоря и Бардон срещу шалке - само заради каприза на един идиот в черно :evil:

отворете си очите малко и стига сте търсили под вола теле

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 07 авг 2009 20:58

Интересно кой според теб спираше атаките на Баку в центъра? Бардон? Защото само той игра в центъра, освен Гошо. Да не говорим, че със Зе, Жо, Бардон, че и Тасевски, май само Сърмов може да спечели висока топка, да догони съперник, да направи шпагат и въобще да доминира чисто физически в средата на терена. Не знам дали всички в Левски си дават сметка колко важен футболист е в тяхната схема. Защото с тези ветерани и южноамериканци останаха много малко хората, които бягат от врата до врата и се борят навсякъде по терена.
Иначе и аз харесвам техничарчетата, но само с тях не се печелят мачове.

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 07 авг 2009 21:04

groti написа:Прави ми впечатление,че хората във форума никак не харесват Сърмов...Не съм му кой знае какъв фен,но чак толкова слаб не е. Пък и изнесе стойностен мач срещу Баку. Да не говориме,че в момента той няма алтернатива.

но пък съдията му спести червения картон.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Върни се в “Архив”