santiliana написа:unist_gp написа:някой от вас може ли да ми даде логично обяснение, защо Мъри и Наско не са на работа в отбора? нямам нищо против всеки нов елемент в управата, може да има причини, които със сигурност не са ни известни. И.Тонев работи едновременно държавно и частно, а Наско Сираков и Мъри стоят без работа... защо е така?
ами, да речем- виж обявата за продажба на имението за 4 млн. евро, собственост на сем. Сиракови в Драгалевци...Откъде ли е натрупал толкоз пари, бившия служител на Левски?!
еми не знам ти на колко години си, но аз помня, как Сираков играеше около 5 години в Испания, в Сарагоса и Еспаньол.
тогава се плащаше с долари, а в България с долари можеше да си купиш много повече, отколкото с левове. и Сираков получаваше заплатата си 5 години всеки месец, и тогава не бяха малко пари, разбира се, не колкото се плаща сега. баща му, Петко, е олимпийски шампион по борба и пак са му плащали с долари. още в началото на 90те сем. Сиракови бяха ужасно богати за българските стандарти. разбира се, и аз не съм съгласен с просташкото поведение и с това, че парадира винаги, че е голяма работа, както и че си е възпитал децата като последните селянки и к----и. Илияна Раева е далеч по-сериозен и уважаван човек от него, но това не пречи да работи в Левски. може той да е тренер на някоя детска формация или просто скаут.
А Мъри? Защо младежите и юношите на Левски не се тренират от Мъри, по дяволите, а от други?