Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: ГОРЧИВАТА ИСТИНА

Мнениеот vesodoc » 06 авг 2009 22:32

LSS1914 написа:
fr3ak_boy написа:Трябваше Батков да развърже кесията и да върне Пелето от Енерги.

ДА.И САШО КОСТОВ,И ПАНОВ И КУРДОВ...АБЕ ЗА 100ЕВРО ИМА МОМЧЕТА ДЕТО ЩЕ ИЗГРИЗАТ ТРЕВАТА ..АМА ДАЙ ДА ВРЪЩАМЕ..АКО БОБИ МИХАЙЛОВ ЗАСТАНЕ НА ВРАТАТА В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА МУ ВКАРА ГОЛ :)[/quote
Точно така :)))))))))

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 06 авг 2009 22:33

До последно се надявах,че ще дойде тоя Асус ама на...
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 06 авг 2009 22:38

fen1914 написа:Симонович не е лош вариант при сегашната липса на пари. Опитен и има качества, дано да му тръгне играта и покрай него да се понаучат и по-младите ни играчи. Успех!!! Само Левски!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

прав си дори само в мачовете в БГ да го пускат пак ще е добре. Ще се даде време на игралите в Сряда да почиват Събота или Неделя. А за ШЛ е ОК, може би не за цял мач но има още хляб в него

LSS1914

Мнениеот LSS1914 » 06 авг 2009 22:40

САМО ЛЕВСКИ!!!!И ПРЕДИ НАС И СЛЕД НАС..И СЛЕД БОРАТ...ИСКАМ ДА ВИДЯ ЛЕВСКИ ДА МАЧКА КАКТО 70ТЕ И 80ТЕ...ИСКАМ ДА ВИДЯ ИГРАЧИ КАТО ИВКОВ,ФИФИ ПЕРОТО,ПАНОВ,МИТЕЦА,...НЕ КАТО ТЕЗИ ЖЕНЧОВЦИ ДИТО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СА...И ПРЕДИ ПИЕХА ,НО И БИЕХА..СЕГА НЕ МОГАТ ДОРИ И ДА ПИЯТ...ХАХАХА

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 06 авг 2009 22:41

palante написа:До последно се надявах,че ще дойде тоя Асус ама на...

Ами този не го знаем какъв е??? Само от няколко клипа в и-нет не става да мислим , че е много добър. Беше набелязан от Вуцата, а знаем какви играчи докара в отбора/Бистрон, Рашид и т.н./

Може да е добър ама така на сляпо, пак и не се знае дали той иска да идва при нас

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 06 авг 2009 22:57

Ще започна с извинение,че вземам отношение във форум на Левски.Та искам да кажа , че , Левски вече постигнаха Голям успех , като влезе в некви групи.Дано и ЦСКА и Литекс получат възможността да се борят с ГОЛЕМИТЕ...повтарям с ГОЛЕМИТЕ,защото нивото на футбола ни е изключително ниско и влизането в такъв форум е УНИКАЛЕН УСПЕХ ,което ...за нас е "гордост" а за крадци и перачи на пари е възможност за " яка далавера"...Мача на ЦСКА още не е свършил,но някак си от сега е ясно , че шансовете за ПРОБИВ са минимални.Ако не сега в следващият кръг ще ни разкрият,..както и Левски и Литекс.Най-жалкото е , че фенската маса се радва "НЕИСТОВО" на победи ,като тези над Баку и Дери(образно казано).В този смисъл ,на какво се радваме? ,на далаверата на Батковци, Ганчевци,Борисовци..или на "страхотната игра" демонстрирана от "грандовете"?....За мен ,верният отговор е :На срама и унижението на КОНКУРЕНТА.Защото ако отстраним някой отбор от 8-мо място надолу във водещите първенства , това е равносилно на геройство,а си ги наричаме грандове и ги сравняваме с Барса и Реал...срам ме е ,че ми е смешно :geek:

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: да започнем сезона с настроение

Мнениеот ndrangheta » 06 авг 2009 23:00

fr3ak_boy написа:Не искам толкова Левски да е шампион, а да влезе в ШЛ да завърши на 3 място в групите и да влезе в ЛЕ и да направи нещо голямо там .

И аз така, "Шампион на България" нищо не означава.Важно е турнирите.Ако за един сезон участват в две групи, едва ли ще е толкова фатално да завършат примерно 3-и в България. Вижте Зенит - взеха купата на УЕФА, после завършиха на не знам и аз кое място в Русия.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: да започнем сезона с настроение

Мнениеот Deliba6 » 06 авг 2009 23:14

fr3ak_boy написа:Не искам толкова Левски да е шампион, а да влезе в ШЛ да завърши на 3 място в групите и да влезе в ЛЕ и да направи нещо голямо там .

"Иска ми се да живея, да се смея и да пея!!!" /2/ :lol: :lol: :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот Pro-European » 06 авг 2009 23:18

Йовов беше наистина мн добър,
дори не направи фрапантен пропуск;)
Дано запази добрата си форма, както и целия отбор!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Достанич на тренировка

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2009 23:38

http://vbox7.com/play:498a5527

Евала!!!За пръв път вижам треньор на Левски да повишава тон на футболистите.
П.С. Вторият гол вчера срещу Баку е трениран на тренировка...
Изображение

Върни се в “Архив”