Red_champions написа:По-добре влезте в Лига Европа,че в ШЛ ще ви бия пак като тъпани![]()
.
Ми срещу 20 млн май никой няма нищо против, а?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_champions написа:По-добре влезте в Лига Европа,че в ШЛ ще ви бия пак като тъпани![]()
.
tarator4o написа:Знаеш ли прав си. Не биваше така. Бих го редактирал но така и так ти пък го имаш като цитат. Писах го така, защото много ме дразнят напоследък. Цяла година реват от завист и плюят срещу нас и успехите ни и гледам, че част от левскарите са почнали да им се връзват. Което е жалко. Жалко е, че хора от любимият отбор наричат най-най големият успех на български отбор в европа (ще се отнася до новта ни история) Провал или Срам. Луди ли сте?!? И виня червените за това, защото тяхната пропаганда и ежедневно плюене нямат край. А най-се гордеят с отпадането си от Ливърпул. Защото извинявай ама то си е отпадане. 3-1 тук 0-1 там. Боли ги фара Ливърпул, че са ги били. Нали те продължиха напред а червеничките си останаха пак там. Какъв е тоя отбор дето най-големата му гордост е отпадане... не знам. Пък и имат наглоста да ни занимават с тесногръдите си идеи.
П.С. сигурно пак ще ме баннат, тъй че ще и пишем пак след месец
Успех на всички! Най-вече на червените. Аз искам да виждам техни успехи в европа. Наистина искам... Ама то просто няма. И стига злоба бе хора. Като не играете нищо не плюйте срещу тези дето играят.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

bigbonusprize написа::) Късметлийската ръка на Баждеков и Шериф за следващ съперник!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта