Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот danko_sot » 13 фев 2012 10:51

Avanti_Ragazzi написа:Като ви чета глупостите и ми става смешно, това българина само конспирации в главата. Без значение на кой отбор е фен!!! Продавали го щото, за един Платини не влизал в тактиката, за друг не се харесвал на феновете, за трети Титан сакали още грийн гущери, за четвърти не му се играело в България, за пети бил слаб футболист!!!

Има само една истина в случая и въпреки, че съм левскар я виждам от миля разстояние!!! Просто Дуци и Платини не мелят брашно заедно. Дуци вижда в Платини предател подкрепящ старата власт в случая Радуканов. Платини вижда в Дуци натрапник и интригант и не иска да му се мазни явно. Двама просто не се харесват и това е. Дуци като шеф гледа де се отърве от него без значение колко добър футболист е Платини защото му няма доверие. Платини няма да е първият много добър футболист или работник освобождаван от клуб или работа, само защото не се харесва на шефа си или работодателя си. Такива случки има хиляди и няма нужда от типичните български конспирации. Дали ЦСКА ще загуби ако такъв добър футболист напусне, сигурно. Но пък Дуци ще работи по-спокойно ако го няма Платини.
Това е истината дори да съм левскар я виждам, а вие ако искате ме напсувайте, ваше право. Ваше право е да си развивате и конспиративните български теории. Така любими на всички българи!!!

Дуци и в момента е на дудука последната дупка. Неговото мнение не се слуша много. Единствената причина да го продадат Мишел е, ако стане, че Митьо Гърнето иска да се пълни гърненцето. А между другото слушате ли го кви глупости приказва от 1-2 месеца. Бербатов му бил крив света, щот не играел редовно. За допингираните използва чужди лафове, че те не можели да бягат едно полувреме. За балона пак глупости приказвал, чета по загравията: "Споко, балона е застрохован". Сега чакам за Мартин Петров какво ще каже, защото той играе редовно. И изобщо навсякъде с една насмешка, с някво тъпо чувство за хумор говори. А тва е ЦСКА ве , алооооо. Тва не е някъв отбор от Долно нанагорнище да се изказваш по медиите и да се държиш като идиот. Само ви казвам тте Титаните няма да разберат от къде им е дошло, като почне първенството и като почнем да падаме. Както се е смял в тв студия, така ще му се стъжни живота, няма ад разбере от къде му е дошло. Убеден съм, че Червената торсида ще реагира. Това ще е последният им полусезон в ЦСКА, ако продадат Платини. Помнете ми думата!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 фев 2012 10:56

Ще кажа нещо и аз.Платини е добър играч,но играе на приливи и отливи.От мача с Фулъм насам не е направил нищо запомнящо се.Единствената причина,поради която ме е яд,че го продаваме е тази,че вършеше много работа като плеймейкър.Но и това го правеше,когато е на кеф.ЦСКА е съществувал без Платини и преди.Ще го бъде и сега.Да ви припомня ли през есента на 2008-ма какво се случи?Когато всички звезди на отбора разтрогнаха заради липсата на пари,когато лицензгейт беше гръмнал съвсем скоро Димитър Пенев отново взе да вади кестените от огъня.И с отбор изграден предимно от юноши зимуваше на първото място в класирането.Тогава нямахме Платини,Зику,Нелсън и Делев и все пак играхме добре.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 фев 2012 11:04

bobonikolov написа:Ще кажа нещо и аз.Платини е добър играч,но играе на приливи и отливи.От мача с Фулъм насам не е направил нищо запомнящо се.Единствената причина,поради която ме е яд,че го продаваме е тази,че вършеше много работа като плеймейкър.Но и това го правеше,когато е на кеф.ЦСКА е съществувал без Платини и преди.Ще го бъде и сега.Да ви припомня ли през есента на 2008-ма какво се случи?Когато всички звезди на отбора разтрогнаха заради липсата на пари,когато лицензгейт беше гръмнал съвсем скоро Димитър Пенев отново взе да вади кестените от огъня.И с отбор изграден предимно от юноши зимуваше на първото място в класирането.Тогава нямахме Платини,Зику,Нелсън и Делев и все пак играхме добре.

Че,той и Мораес играе непостоянно.Що не го шитнете и него?И Маркиньос играеше непостоянно,ама като си тръгна се видя,че няма заместник.
В този ред на мисли,кой играе постоянно?
ПП.През 2009 къде "пролетувахте"?

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 13 фев 2012 11:11

Много лошо и недалновидно. Едва ли не са решили да оставят някакви 11 титуляра, макар че и сега нямаме толкова читави и всичко друго да се осребри.
Честито ни трето място - дано де.
Димитър Пенев да не си плюе на авторитета, а да се оттегли на момента.

Тъпото е, че не излизат собствениците да кажат така и така ще "развиваме" отбора. Това и това очаквайте и ще се борим за еди какво си, а те си карат с клишетата за титла и купа, пък на дела...
Последна промяна от jorovg на 13 фев 2012 11:16, променено общо 2 пъти.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 фев 2012 11:13

Блу,ти не давай акъл,ами дигни още малко фланелката. :)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 13 фев 2012 11:17

Нямаме добър ляв бек. Единствено Костадин Стоянов може да оправи нещата там след изтичане на наказанието и възстановяването му от контузия. Нямаме качествени централни защитници. Или поне ще трябва да почакаме няколко кръга до евентуално сработване на централните защитници. Нямаме централни халфове от средна класа дори. Миналата година по това време имахме Маркиньос. Сега имаме Петър Стоянов. Вместо да вземем Кардасио директно ние искахме да го пробваме... Анисе едва ли ще е от класата на Спас. Говорете си каквото искате за Спас, но само някой да ми каже името на последния футболист играл при нас на неговите години, който ни е извадил толкова мачове. Сега продаваме Платини без да имаме крещяща нужда от пари. Ами нали продадохме Зику, Делев и Нелсън за страшно много пари и ЦСКА е бизнес еталон за всички европейски отбори! Защо се продължава с продажбите при положение, че имаме нужда от играчи, не от пари?! Присо не очаквам да е много по-добър от Якимов, който не беше взет на лагер дори. Но пък Станко и Коста Янев отидоха! Вместо да беше взет Радулович, който още миналата година му беше време да играе в отбора. Кажете ми, ако Мораес се контузи кой ще води атаката?! Очаквайте трагична игра през пролетта и още в мача с Черноморец голям бой и нещо от сорта на 3:0 за Черноморец. Единственото положително е, че най-вероятно след като всички се убедят, че не ставаме за нищо ще дойде Стойчо Младенов и поне лятото ще направи отбор. Дотогава положението ще бъде плачевно. Спомнете си при последният лагер-пазар (при идването на Андоне) какво се случи. После да не ми излиза, който и да е собственик на ЦСКА и да ми обяснява, че бил на загуба от отбора.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 фев 2012 11:21

ЦСКА ако продадат Платини ще направят грешката която ние (Литекс) правим две години подред, точно преди подновяване на сезон и ЕКТ продадохме първата година Ивелин Попов, а втората година Дока и резултатите незакъсняха, но все пак ръководството ви си взема тези решения.
Изображение

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 фев 2012 11:27

Аз нямам проблеми, че продадоха Спас, Нелсън и Зику. Това бяха добри трансфери за ЦСКА. Който разбира от футбол знае това. Ако продадат обаче Мишел точно сега ще е пагубно за отбора. Това също всеки, който разбира от футбол го разбира. Колкото са тъпи може и да гласят Кардасио да играе зад Мораеш. Но първо не се знае уругваецът в каква форма е и второ много е вероятно да му е нужно време за адаптация. Да не говорим, че той може да се отметне от договор с ЦСКА, както Диого. В момента няма сила, която да ме убеди, че можем да вземем титлата, ако продадем Платини
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 фев 2012 11:31

Според мен тея сега ще му го върнат тъпкано на Мишел- бял ден няма да види. Може би така са решили да го хванат в капана. Цитирам :"Този не трябва да вижда повече футбол!" Ей такива циркове нямат край! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 фев 2012 11:32

Скандално! Как може да продадат Платини и точно на Динамо! Дано ги пребие и се върне, малко им е! А относни Титан: е сега вече ни еб*ха майката от всякаъде. Продадоха всичко дет що годе може да ходи без Бандаловски и Мораеш. ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Архив”