Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ПИТАНЕ

Мнениеот kartago » 30 юли 2009 13:39

sasho1977 написа:
Masaba написа:Фен на ЦСКА,който се подвизава в много форуми.А от скоро е в ДБ.

Името му дай, името!!!!!

Що бе, за издирване ли е? :lol:

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Ратко Достанич съсипва отбора!

Мнениеот Niksyy » 30 юли 2009 13:40

Тая преса в началото , с която почнахме мача ми направи много добре впечатление, но си мислех "Ех, дано да издържат така до края" , уви явно тактиката на Радко иска доста по - здрав физически отбор.При Велев, се залагаше главно на индивидуални качества на някой футболисти затова някой мачове излизаха лесно , а други с големи мъки.Всяко начало е трудно , затова твърдо зад ЛЕВСКИ и хората в него.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юли 2009 13:40

kartago написа:Що бе, за издирване ли е? :lol:

Сигурно иска нещо лошо да му направи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 юли 2009 13:41

petkata написа:В събота ако се издани срещу Мъри, нищо хубаво не го чака Пиратко!

Да видим ...... основни играчи са ни контузени , други такива са във "формата на живота си". Отбора спа по летищата и има 2 дни за възстановяване.
От друга страна противника направи повече от прилични подготовка и трансфери. Свеж е и се е подготвял за този мач.

:roll:

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 30 юли 2009 13:44

Lord VOODOO написа:
Martines написа:ок,момче,ама мен ме е яд на едно нещо,на летището Радко-Пиратко каза:Отиваме за победа!..........а ние играхме за "Х" целия мач и от много време не съм виждал футболистите на Левски да нямат сили още 60-тата минута,верно че и климатът там е кофти за игра на футбол,ама чак пък толкова........

Всеки треньор така казва! Ако треньора не е уверен в победата как да очаква от играчите да се раздават! И бъди сигурен, че той е тръгнал с идеята за победа, но физическото състояние на отбора не му е позволило да я постигне! Казах ти каква е статистиката на ФК Баку в Азербайджан относно ЕКТ ти сам си направи изводите.
А ако пак ще почвате с виковете "оставка" поне изчакайте да мине реванша...

Дори Гуардиола да ви стане треньор няма как да очаквате чудеса от него за 2 дни! На него ще му трябва много повече време да опознае напълно състава, камо ли да успее веднага да оправи всичките поражения причинени от "подготовката" на кокала! Мисли реално бе човек!

Аз само веднъж съм викал оставка на мача Левски-Бате........ама след мача в Баку не може Гонзо да казва,че видял много хубави неща и че момчетата са се раздали,тва беше най-смешния и слаб Левски който съм гледал!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

bobich_78
Контакти:

Мнениеот bobich_78 » 30 юли 2009 13:45

agent_008 написа:Този Ратко въобще от къде го изкопаха... Люпко и Г. Василев идваха лятото да се услушват, Борат вика аз да не съм луд да сменям треньора, който направи отбора шампион и накрая Ратко... :(
Просто много нелогични ходове... Не мога повече да съм фен на този отбор. В Европа като българин ще викам за наще, но в А група се надявам Черноморец, Черно Море и Литекс, където наистина се опитват да работят, да направят нещо интересно, за да му дойде ъкъла в главата на Бай Ганьо(което не е сигурно, че е възможно)...
Много разочарование има в сърцето ми, просто не мога да го опиша... :(

ЛЕВСКИ няма нужда от фенове като теб...Такива приказки слушах и когато отбора игра четвъртфинал в УЕФА/Марсилия,Оксер,Удинезе/!Футбола е игра и за феновете!!!Нека подкрепим любимия отбор /и единствен такъв в България/ за реванша!БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ!!!

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 30 юли 2009 13:45

Много дразнещ тип е и много си вярва.Не мисля , че става за журналист , тъй като е Хипер пристрастен към 1 отбор , а истинския журналист умее да си прикрива пристрастията.Той , както и по - голяма част от феновете на цецека пишат името на Апостола погрешно.Само Пецата , го е страх да си сложи снимка под статията , ами си слага некви ретро ШИТЗ :lol: .

Потребителски аватар
denizli
Контакти:

Мнениеот denizli » 30 юли 2009 13:46

Мноо сте зле 1 мач игра и веднага Достанич съсипва Левски не става веее пич трябва време стига сте големите разбираче форум хууулс :x

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 30 юли 2009 13:48

аз за 4 очаквах една Барса да видя на терена, а този Радко нищо не направил :(
Бил развалил физическата им подготовка за три дни... това мислотворение засложава медал за най-тъпо изказване от 1234 години насам... :) :) :) :) :) :) :)
тъпа и поръчкова статия...

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 30 юли 2009 13:51

ЕМИЛ написа:
kartago написа:Що бе, за издирване ли е? :lol:

Сигурно иска нещо лошо да му направи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Със сигурност!!! В рамките на нормалното, разбира се !!!

Върни се в “Архив”