bojo0o0o94 написа:Сензация! Левски краде ас на ЦСКА - Мишел Платини
Да не е това бразилеца за когото се говори?
Глупости са това!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bojo0o0o94 написа:Сензация! Левски краде ас на ЦСКА - Мишел Платини
Да не е това бразилеца за когото се говори?
turbogena написа:Значи какво става сега. Чакаме бразилец за вторник. Дано във вторник само не стане за петък...
santiliana написа:Първо искам да честитя на всички "Бабин ден". Защото всички сме израждани от някой и затова поздравявам хората, които са ви дали "правото да дишате въздух" !
Сега по нашите си "болни" темички. Не е необходимо който и да било да се прави на оригинален и да оприличава другите на "плачльовци", "ревльовци", мрънкалници" и пр. Казал съм го много пъти- всеки има определено виждане за ситуацията в даден момент в любимия ни тим- какво по-хубаво от това да го изкаже пред нас?! Не виждам проблем. Досега съм изказвал много, страшно много критични мнения, но се опитвам да не "отнемам" правото на инакомислещите с определения за тяхното психическо състояние примерно... Та към днешна дата нещата стоят така: Имаме налице един нов играч за левия бег. Остават още три- за централния защитник, за халфовата линия и в нападение... Има надежди, макар и с известна доза закъснение, селекцията ни въпреки всичко, да се получи... Що се касае до варианта Мишел Платини да дойде при нас- честно казано, не ми се вярва. Ако пък, недай си Боже, това вземе че стане- значи вече на 100% ръководствата на двата клуба "пърдят в едни гащи". Присо при тях, Платини- при нас. И може да не ходим на мачовете в "дербито" между двата тима. Пак казвам- дано да не е истина за Платини. На нас прасенца не ни трябват. Що се отнася до юношите- трябваше Коен да бъде взет и за Анталия. Независимо, че е с контузия. На Антонио му е страшно рано, няма какво да се заблуждаваме. Знам го момчето много добре- прекалено е крехък за голям футбол. Та глезените му още се огъват при удар по топката... Несериозно е това отношение. Само се уплътнява мястото, за да не буди негодуванието на феновете, че нямаме достатъчно играчи. Продължавам нататък: При положение, че и Христов е на 99% продаден, значи, че тези прословути 4-ма играчи няма да са достатъчни. Ще трябват още, защото при евентуално наказание или контузия на титуляр- в един момент оставаме без алтернатива. Спирам дотук. Малко дълъг ми е коментара, но си мисля, че е редно да напишем по някое обобщение на ситуацията в любимия Левски към момента. Това е.
И подхождайте към коментарите на другите с разбиране и положително отношение- все пак всички обичаме Левски. И сме от "една порода".
blue avalanche написа:B__A__N__DA__TA написа:Дайте малко повече инфо за този бразилец, клипчета, нещо по-конкретно
Няма да ти дадем!
тотко написа:кво се праим, ясно е че коен е без връзки и гори. а гонзильо се хилнал се едно, че не ги забърка той.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта