ФК Баку-Левски София [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: ФК Баку-Левски София [официална тема]

Мнениеот Linky » 28 юли 2009 20:07

Според мен сгреши с това че пусна Ортега титуляр, като цяло това му беше най-голямата грешка, нямаше и голям избор, не мога толкова да се сърдя на Сърболята-Псевдо-Тренъор , колкото на играчите, които бяха трагични................................
САМО ЛЕВСКИ!

nasko82
Контакти:

Мнениеот nasko82 » 28 юли 2009 20:09

поне го хванах в еврото :)

v1stoev
Контакти:

Мнениеот v1stoev » 28 юли 2009 20:13

И продължавам да твърдя, че Вили Вуцов не трябваше да бъде гонен!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 юли 2009 20:13

Bully_Blue написа:Просто се вижда,че като го няма Жо и играта ни затъва от всякъде.Тасевски и той доста липсва,но пък Бардон трябваше да се справи със задълженията си,а то се оказа,че и той е пълна трагедия,както половината отбор.Тренъора не е виновен,но и той трябва да си направи изводи от играта на някои играчи,защото мисля,че те просто не стават за Левски и в момента не могат да играят футбол на толкова високо ниво (Йовов,Минев,Бардон,Ортега..)

Пич,срещу тия нещастници с дублиращия отбор да бяхме излезнали трябваше да ги биеме с разлика.
110 години любов!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 юли 2009 20:15

svence написа:
groti написа:
Deliba6 написа:Срам ме е! Като се успокоя ще се обадя!!! :oops: :oops: :oops:

Що бе,красавец? Нали не е Велев треньор.Всичко е ОК. Играта беше прекрасна.Не като при Велев.Имахме хиляди положения,не като при Велев.

Сега сериозно. 2 думи за играта на Левски : ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. Свиквайте. Това поискахте,сега ще го търпите.

+1

Коментирам отбора и играта при Велев бе, "хубавци"!... :mrgreen:
Колкото до Достанич, писал съм и по тоя повод, същият е! И 'кво? Да не ме е срам ли? :roll: :roll:
Не ми падайте в очите! Ако съм ви засегнал с нещо, то е като "самоотбрана"!... А ако си вярвате в отношението си към мен?!... :roll: :roll: :roll: ...майната ви!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 юли 2009 20:15

groti написа:
Bully_Blue написа:Просто се вижда,че като го няма Жо и играта ни затъва от всякъде.Тасевски и той доста липсва,но пък Бардон трябваше да се справи със задълженията си,а то се оказа,че и той е пълна трагедия,както половината отбор.Тренъора не е виновен,но и той трябва да си направи изводи от играта на някои играчи,защото мисля,че те просто не стават за Левски и в момента не могат да играят футбол на толкова високо ниво (Йовов,Минев,Бардон,Ортега..)

Пич,срещу тия нещастници с дублиращия отбор да бяхме излезнали трябваше да ги биеме с разлика.

А бе бате вие се разболяхте?!?Как искате да направим нещо като от години не сме дали пари за едно ново попълнение, а случайно да сте чули те с какъв бюджет разполагат?!?Толкова не струва целият ни титулярен състав и всички го знаем ...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 28 юли 2009 20:15

Абе, къде е онзи Проданов? :lol:

Баце, трупаме ли точки за коефициента? :lol:

Сега сериозно - срещу отбор, който първото полувреме щеше да спука топката от шутове а през второто играеше сполучливо на контраатаки ( Гошко, Гошко-о-о - да ви е жив и здрав ) сините не предложиха нищичко освен едно положение на Йовов и едно на Оргега през първата част и ръкомахания от Гошо Христов и "специалния" финт на Ники Димитров през второто....

А Достанич направи най-малоумната смяна - вместо в продълженията да ги остави да играят и да натискат своите, той бави играта и вкарва...Генев :idea:

Като ви казах, че Хаджиевски не е слаб треньор някои ми се смееха.... :!:

Македонеца ги беше подредил много добре, само Алмейда стоеше изолиран някак, но този дето влезе с №30 игра доста добре и им свърши хубава работа.....

Дано на реванша вкарате гол до почивката, щото иначе мача отива на дедовия в царевицата.... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 28 юли 2009 20:16

Споко Левскари...Видяхме колко е "страшна" публиката в Азербайджан...Ние не сме толкова "страшни",просто другата седмица ще отворим вратите на СИНИЯ АД и ЩЕ ГИ ПОСРЕЩТНЕМ ГОСТОПРИЕМНО...Няма нужда да си чешем езиците относно кой как играл,треньора какви смени направил и т.н...НИЕ СМЕ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ И ОБИЧАМЕ ЛЮБИМИЯ ОТБОР-ЗАТОВА НЕКА ГО ПОДКРЕПИМ НА РЕВАНША КАКТО НИЕ СИ ЗНАЕМ...
САМО ЛЕВСКИ!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

shveik
Контакти:

Мнениеот shveik » 28 юли 2009 20:17

groti написа:Пич,срещу тия нещастници с дублиращия отбор да бяхме излезнали трябваше да ги биеме с разлика.

Нещастници :|
С дублиращия отбор :|
Да ги бием с разлика :|

С тая игра ... Истински малшанс :P
Но това е живота ... Малшанс след малшанс :roll:

Върни се в “Архив”