stefan_bg2 написа:На Левски не му трябва нищо!!!!!!! Успех на българските отбори!
+1
zlatan написа:всичко което в момента изпитвам ЛИТЕКС е болка на 31год. съм.ЛЕВСКИ Е БИЛ В МНОГО ПО ЛОШИ СИТУАЦИИ АМА ТАКАВА ЗЛОБА КЪМ ТРЕНЕРА НА ОТБОРА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.ЧЕСТНО ТИ КАЗВАМ МНОГО МЕ БОЛИ И ОНИЯ СМЕШНИК ДЕТО ГО ИЗБРАХМЕ ЗА ШЕФ НА ФЕН КЛУБА КВО ПРАВИ,НИЩООООООООООООООООООООООООО.ВМЕСТО да помогне на отбора пише некви декларации против тренере.Е АЗ ГО КАЗВАМ КОЙ СИ ТИ БЕ КОЙ СИ БЕ ЛЕВСКИ НЕ Е ТВОЙ И НА СЕКТОР Б ЛЕВСКИ Е НА БЪЛГАРИЯ.ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ ДУМИ НО В СРЯДА НИЕ СЕ ОСРАХМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ.
Златане и аз това казах в друга тема.Явно хората или забравят много бързо,или 2/3 от тези които плюят по Велев и Батков са гледали победата срещу чорбата 7:1 само на запис. Явно не помнят това,че Левски играеше на националния,защото на Герена растяха дървета.Не помнят,че Левски се финансираше от отровени МУТРИ - ВИС 2.Не помнят,че Лафчис (за когото няма да кажа лоша дума) ходеше едва ли не да звъни по хорските врати за да намери пари за заплати и т.н. Викаше по 6-7 нигериеца на проби (Кварши и тем подобни)
Мачовете със Слован,Олимпия,Копенхаген (когато се игра на Васил Левски и имаше 2-3000 човека,и всичките скандираха "искаме стадион"),Челси (които ни направиха да изглеждаме жалки и смешни).Никой не помни играта тогава? Тотален АНТИ-ФУТБОЛ. Да видиш повече от 2-3 точни паса беше рядкост,а топката се биеше от вратаря към център нападателя.Имали сме много слаби моменти тогава.Мръзнах 90 минути на стадион Славия,когато ни биха с 3:0 за купата (ние ги бяхме били 2:0 в първия мач) и отпаднахме.Всички бяха бясни,но мамка му не чух някой да нарича треньора "*****".Защо никой не спомни тези моменти преди да пищи против Батков и Велев.
Да,много са сгрешили.Да,Левски заслужава по-добри от тях,но МАМКА му тази истерия е жалка.