Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- стичо
- Контакти:
Re: Оставете отбора и треньора на мира!
Много пъти съм писал за нещата изложени в темата.Ясно е и на децата че, това не е Левски, който всички очакваме. Но, нека оставиме малко въздух около ръководството! Не беше най-силният ни сезон но станахме шампиони. Сега, ако направим и евро-пробив...? Цялото оплюване отива на вятъра. Бъдете сигурни че поста на Велев, зависи от представянето на отбора в турнирите! Наздраве, и плюващите, ще ги помоля смирено
да ми пожелаят успех на Левски в групите на ШЛ!!!
Предполагам и те ще се радват! 
Re: ЖОБ НЕ ТРЕНИРА С ЛЕВСКИ
Нова информация.Може и да стане.
http://www.standartnews.com/news/detail ... 0%BE%D0%B2
http://www.standartnews.com/news/detail ... 0%BE%D0%B2
Абе айде бе не било голяма работа че е играл в Лион и Боро! Кога в Левски или който и друг бг отбор е идвал такъв футболист - никога! Да му дадем шанс ако стане стане,ако не здраве да е.Преди да сме го видяли какво представлява само можем да си говорим празни приказки и да си чешем езиците...
[offtopic]Незнам колко сте гледали Жоб, но той не е едър нападател тип таран и рядко вкарва с глава.Висок е 1,78 и играе горе-долу на позицията на Бардон.В Боро играеше зад Якубу. Ако играете с центрирания-не е вашият човек.Иначе за българският стандарт би трябвало да е класа.[/offtopic]
стичо написа:Бъдете сигурни че поста на Велев, зависи от представянето на отбора в турнирите!
К'во ме боли поста на Велев бе, като няма к'во да гледам и на какво да се радвам!!! Аман от некадърни идиоти със самочувствие в България, като Велев!!! Като се разсмърди август месец ти ще си първият, който ще писнеш... Сигурен съм!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Sheisse написа:[offtopic]Незнам колко сте гледали Жоб, но той не е едър нападател тип таран и рядко вкарва с глава.Висок е 1,78 и играе горе-долу на позицията на Бардон.В Боро играеше зад Якубу. Ако играете с центрирания-не е вашият човек.Иначе за българският стандарт би трябвало да е класа.[/offtopic]
Определено е класа! Кажи ми кога футболист с такъв ранк е идвал в БГ и да иска да играе? без значение на колко години е?
Аз не споря дали е класен за нашето първенство, въпреки че в Катар не е ясно какво е играл, просто отбелязвам, че човекът е друг тип нападател.Не е таран и няма нищо общо с Макриев като стил на игра, който преди това беше вариант.
Иначе е ясно, че щом Камбуров е класа за тука Жоб ще вдигне нивото на Левски.
Иначе е ясно, че щом Камбуров е класа за тука Жоб ще вдигне нивото на Левски.
до автора на темата, ти си най големия паляк бе дечко. 
п.п. и този отбор Левски НИКОГА няма да го оставя! Велев да хваща пътя! Щом няма достойнство сам да си подаде оставката, явно някой трябва да му я поиска.
п.п. и този отбор Левски НИКОГА няма да го оставя! Велев да хваща пътя! Щом няма достойнство сам да си подаде оставката, явно някой трябва да му я поиска.
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]
Момчета, не съм фен на вашия отбор, но ще си позволя да дам едно мнение по изключение.
Някои споменаха, че играл може би в Мидълсбро преди години и до скоро никой не бил чувал за него. Ако някой гледа футбол от една година си е негов проблем. Аз следя най-много именно висшата лига и този нападател определено съм го запомнил. Статистиката му не е никак лоша - вкарва по гол на 3-4 мача. Това при положение, че се е конкурирал със играчи като:
Марк Видука,Жуниньо Паулища, Джими Флойд Хаселбанк, Масимо Макароне... и за тези ли не сте чували?
Имайте предвид и ротационния принцип на отборите във висшата лига, в много от тези мачове е влизал и като резерва.
Лично аз бих бил много доволен да видя такъв играч по бълагрските терени, пък макар и във вашия отбор.
Да се задължава Жоб да минава проби наистина не е коректно. Дори да му е паднала формата да ни си представяте, че Левски или друг български обтор би бил голям престиж за него?
Някои споменаха, че играл може би в Мидълсбро преди години и до скоро никой не бил чувал за него. Ако някой гледа футбол от една година си е негов проблем. Аз следя най-много именно висшата лига и този нападател определено съм го запомнил. Статистиката му не е никак лоша - вкарва по гол на 3-4 мача. Това при положение, че се е конкурирал със играчи като:
Марк Видука,Жуниньо Паулища, Джими Флойд Хаселбанк, Масимо Макароне... и за тези ли не сте чували?
Имайте предвид и ротационния принцип на отборите във висшата лига, в много от тези мачове е влизал и като резерва.
Лично аз бих бил много доволен да видя такъв играч по бълагрските терени, пък макар и във вашия отбор.
Да се задължава Жоб да минава проби наистина не е коректно. Дори да му е паднала формата да ни си представяте, че Левски или друг български обтор би бил голям престиж за него?
DamonHill написа:Момчета, не съм фен на вашия отбор, но ще си позволя да дам едно мнение по изключение.
Напълно съм съгласен! И аз съм го гледал докато беше в Боро и доста голяма конкуренция имаше и не се сещам когато и да съм ги гледал той да е оставал резерва,но няма начин да не е бил,както и да е Въпроса е че това е златен шанс за Левски да пробие ако не в ШЛ то поне за Лига Европа,където съм убеден че ако го вземем ще постигнем големи резултати