tprodanov написа:ZYLKONе, малко крайно мнение, не мислиш ли?
Не не мисля.Половината от така наречените ултраси,дори не могат да произнесат името на отбора правилно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tprodanov написа:ZYLKONе, малко крайно мнение, не мислиш ли?
ZYKLON написа:П.П.Твърдо трябва да се забрани продаването на семки по стадоните.
forzajuve написа:Според Боримиров трябва да е перфектно физическо състояние.Ако е така,то повече от полувината сега трябва да ги изритаме барабар с Боримиров.Щял да бъде на проби.Наистина той ще ние основноя коз със Бардон.Те се познават отлично и няма да бъдат обременявани да се съобразяват със наще звезди.Няма да бъдем свидетели на стила от 20-те всичко към Ицето и Гонзо иначе неставаш.
tprodanov написа:Аз пък съм убеден, че грешиш. Не помня от колко години съм по мачове. Само веднъж картата ми беше за В, всички сезони съм бил в Б. Не знам на кое викаш ултрас, ма можеш да си сигурен, че знам името на отбора и не само. И така са повечето във сектора. Това, че има някое 15 годишно лапе, което е изпило една бира повече и му е дошла смелостта на стадиона не е лошо. Напротив. Един ден и то ще стане човек. Лудоста и младоста в сектора колкото и противна да изглежда на някого и понякога е важна, тя е духа и сърцето на отбора и агитката.
tprodanov написа:Аз пък съм убеден, че грешиш. Не помня от колко години съм по мачове. Само веднъж картата ми беше за В, всички сезони съм бил в Б. Не знам на кое викаш ултрас, ма можеш да си сигурен, че знам името на отбора и не само. И така са повечето във сектора. Това, че има някое 15 годишно лапе, което е изпило една бира повече и му е дошла смелостта на стадиона не е лошо. Напротив. Един ден и то ще стане човек. Лудоста и младоста в сектора колкото и противна да изглежда на някого и понякога е важна, тя е духа и сърцето на отбора и агитката.
heskey-gb написа:Sleepwalker - Ti golqm levskar li se izkara ve hlapak... DA NE MOJE SEMKARITE DA NE HODQT NA MACH... HAH, MOGA DA SQDAM W V i A sektor no ne spiram da vikam cql mach ve pishleme... Nauchise che otbor i fenove sa edno a nqma semkari i istinski fenove.. bokluk
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта