vaskonti написа:mironi88 написа:Ето към това трябва да се стремим. Не мисля, че всички в сектора с фенове на Байерн М, Борусия Д и останалите показани в статията долу са с едно мислене, но работят заедно в иметто на обичта към отборите си.
[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=334520[/offtopic]
Интересно защо феновете на Вердер или Айнтрахт не издигнат плакат с надпис "Толкова ли е трудно да прекосиш ЖП линията"?
Жалкото е, че спорът се свежда до някакви пикливи 5 лева разлика в цената на една екскурзия или 2 лева разлика за една пиратка. Проблемът с липсата на фенове е съвсем друг, като на първо място са собствениците на клубове, както и самото БФС. Рибата се вмирисва от главата. А тия фракции са толкова вглъбени в борбите по между си, че виждат враг във всеки, който не е от тях и има различно мнение.
cska_90 би трябвало да разбере, че никой тук, или въобще фен на ЦСКА не му е враг, а напротив. Но няма шанс аз да си доведа детето на мач, където ще трябва да му обяснявам защо пътят до Враца е "труден", ще трябва да му обяснявам защо феновете на отбора се бият по между си, ще трябва да слуша нонстоп песни за к*рове, к*рви, на*уквания и тем подобни простотии. Това са реалните неща, които с времето изгониха феновете, а не "студа". Ако щеш го приемай за вярно, но добре да се замислиш преди да реагираш първосигнално.
Напълно съм съгласен.Хората ще се върнат тогава,когато изчезне простотията.Защото ако едни са отишли там да псуват,трошат и бият други са взели със себе си децата си и са излезли за да гледат футбол.Вчера до към 70-тата минута поведевнието на агитката бе много добро.Песни за отбора се пяха и ми хареса,но както винаги има едно НО......Защо в края на мача пак се почна с "да ви е** майката"?Не може ли един мач да има без да се крещят КЗЛ,"Да ви е*а майката" и такива работи?Аз мисля,че може.Докажете го,че е така и посещаемостта ще се увеличи.Изчистете образа,който сте си създали в обществото и всичко ще е ОК.Ако вие престанете с простотиите вярвайте ми феновете на Левски и другите отбори ще ви последват след време.Твърдите,че сте истински фенове-докажете го.Изкарайте един домакински мач без да псувате.Колкото до идващите от провинцията.Не може да се обвиняват хората,че не са дошли защото например на мен едно идване до София ми струва 40 лева и то само пътя.Като включим билети за мача,храна стават много повече.При факта,че в момента съм без работа и нямам източник на доходи тези пари са ми много.Но винаги когато ЦСКА е гостувал наблизо около мястото където живея съм ходил на мачове.Сигурен съм,че и много други хора са като мен.