Мнениеот Fuzzman » 13 ное 2011 18:07
Първо се извинявам, че давам мнение в сектор от форума, където не ми е мястото. Имам 2 конкретен въпроса към момчето започнало дискусията.
1. От казаното от теб в началото и редицата отговори на други пишещи оставам с впечатление, че се възприемаш като един от 200 истински фенове на отбора, защото си там винаги когато другите ги няма. Да предположим, че си прав. Защо те интересува, какво пишат за теб в този форум хора, които ти видимо не уважаваш и не зачиташ като част от твоята общност. Всеки в живота си има номер. Твоя е да си там когато играе ЦСКА, да се сборичкаш ако трябва, да повикаш и да дадеш всичко от себе си. Техният е да са тук и да пишат мнения за хората каквито искат да бъдат или никога не искат да бъдат.За теб това е повод за радост, гордост и изпълнен дълг един вид. За тях също. Защо за теб е важно, след като си го направил от любов към ЦСКА някой да го оцени? Особено някой, който за теб не е фен.
2. Разбирам, че си представител на групата хора с крайно десни разбирания, които в момента диктуват събитията в сектор Г на вашия стадион и според мнението на човек(писал по горе), който те познава си примерът за съвременен краен фен на ЦСКА. Като такъв те питам защо е важно за теб дали твоите съгрупници и ти ще се титуловате лидери на сектор Г?
Питам го това, защото винаги съм уважавал фенската маса на ЦСКА. Когато ЦСКА гостува на Лаута в Пловдив, колкото и да е слаб спортно-технически мача, винаги е интересно по трибуните. Има и страст, и любов, и искри. А сега оставам с впечатление, че към момента в сектор Г има мащабен проблем свързан със сблъсъци на егота, и някак на заден план остава любовта към ЦСКА, която ви събира там. Може би за това ги няма феновете на ЦСКА.